Süleyman Soylu'dan eleştirilere cevap!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, madde bağımlılığı ile mücadele programına katıldı. Soylu, uyuşturucu ve terörle mücadeleye dair açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 18.01.2018 14:11 GÜNCELLEME 18.01.2018 15:12
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Uyuşturucu ile topyekun mücadele ederek gelecek nesilleri korumak istediklerine dikkati çeken Soylu, şunları kaydetti:

ELEŞTİRİLERE YANIT

"Amacımız gelecek nesillerimizi teslim almaya çalışan bu anlayışı topyekun süpürmek ve içimizdeki bu hain yapıyı ortadan kaldırmaktır. Bunu birlikte, inançla, kararlılıkla, birbirimizi severek yapacağız.

Bana diyorlar ki bu konuda çok sert cümleler söylüyorsun. Affedersiniz ya, şuradaki gençleri görüyor musunuz? Gecenin bir yarısı, saat 02.30'da, 04.00'te bir annenin telefonu ile hiçbir kimse uyandı mı acaba? Boğaz'da ayak ayak üstüne at, ondan sonra 'Ya bu Bakan da nasıl konuşuyor acaba, ne söylüyor?' diye oradan bir de eleştiriver. Otur gazete köşende, köşeleri yazmaya çalış, 'Bakana yakışır mı böyle sözler ya?' Peki sana yakışır mı gecenin saat 02.00'sinde, 03.00'ünde fosur fosur yastığında uyurken bir annenin, evladının yumrukları altında dayak yemesi?"

Uyuşturucu ile mücadele yürüten polis, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerine teşekkür eden Soylu, "Kolay değil, DHKP-C ile mücadele ediyorlar, PKK ile mücadele ediyorlar, DEAŞ ile mücadele ediyorlar. Hiçbirisiyle de eksik olmadan büyük bir mücadele ortaya koymaya çalışıyorlar. Ama uyuşturucu konusunda da ciddi bir mücadele gerçekleştiriyorlar." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 26
  • Mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Soyluyu destekliyoruz, az bile söylemiş. Bir insanı öldürmek bir alemi öldürmekle eşdeğer diyen medeniyetimiz, ne denli insana önem verdiği apaçıkken, birileri kalkıp esrarcıları savunması akla ziyandır...
    Cevapla
  • telepati 6 yıl önce Şikayet Et
    az bile demişsiniz de bence bunun on mislinide tacizcileri yakalayanlara yapsınlar..
    Cevapla
  • Bahri Ertetik 6 yıl önce Şikayet Et
    Anlıyorlar demek istediğinizi Sy Bakanım işlerine gelmiyor.Ortalığı bulandırmaktan,Çelme takmaktan başka işleri yok.Hangi işlere İtiraz etmediler. Varız dedikleri işleri ertesi gün yokuz dediler. Sizi anlayan anlıyor Bakanım Allah cc Yardımcınız olsun...
    Cevapla
  • kuda 6 yıl önce Şikayet Et
    sen emret biz gerekeni yaparız sayın bakanım.olması gereken budur hatta eksiz , az bile
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcımız ol. Galip olan SENSİN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten önemli açıklamalar
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'