Afrin'de son dakika gelişmesi! Bordo bereliler...

PKK/YPG-PYD hedefleri havadan ve karadan vurulurken Özel Kuvvetler’den bazı öncü timlerin Afrin bölgesine sızdığı öğrenildi.

Afrin'de son dakika gelişmesi! Bordo bereliler...
Afrin'de son dakika gelişmesi! Bordo bereliler...
GİRİŞ 21.01.2018 06:15 GÜNCELLEME 21.01.2018 06:16
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım’ın kara haraketının bugün başlayabileceğini ima etmesi ve Öncüpınar Sınır Kapısı’ndan çok sayıda tank ve zırhlı aracın Azez bölgesine geçiş yapmasından sonra “Bordo Bereli” olarak bilinen Özel Kuvvetler’den bazı öncü timlerin Afrin bölgesine sızdığı öğrenildi.

KEŞİF YAPACAKLAR

Özel Kuvvetler, muhtemel kara harekatında keşif yapıp hedef belirlemek, karar birliklerinin hareket edecekleri alanlardaki tehdit unsurları ve pusu imkanlarını tespit edip bertaraf etmek için Afrin böglesine sızma yaptı.

Her türlü olumsuz senaryo ve gelişmelere karşı özel eğitimden geçmiş olan Bordo Bereli timler, kara birliklerinin kullanacağı güzergahlarda nerelerin tehlikeli bölgeler olabileceğini belirleyip ön istihbarat çalışması yaptı.

HÜRRİYET

 

YORUMLAR 34
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yardım etsin.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim muzaffer eylesin
    Cevapla
  • Osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben yılların akplisi olarak hükümetin bu kadar cesaretli olacağını hiç düşünmüyordum ve bu pasifliğine sürekli kızıyordum şimdi REİS tam anlamıyla gözüme girdi ALLAH ondan ve ailesinden razı olsun
    Cevapla
  • Faruk 6 yıl önce Şikayet Et
    Asil savunma hatti afrin merkez de baglanti yollari kesilmeli...turkiyenin yapmasi gereken en buyuk adim AFRIN degildir MISIR SISIYI yok etmektir....?abd ye verilecek en guzel hediy3 SISININ kellesidir
    Cevapla
  • muhittin 6 yıl önce Şikayet Et
    rabbim mehmetçiklerimizi ve öso yu korusun soysuzlara kuklalara ölüm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor