Hulusi Akar'dan komutanlıklara sürpriz ziyaret!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 22-23 Ocak tarihlerinde Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Harekat Merkezleri'ni ziyaret edip inceleme ve denetlemelerde bulundu.

GİRİŞ 24.01.2018 15:48 GÜNCELLEME 24.01.2018 22:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TSK'dan Akar'ın kuvvet komutanlıklarında yaptığı denetlemeye ilişkin açıklama şöyle;

"Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR, 22-23 Ocak 2018 tarihlerinde, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Harekât Merkezlerinde inceleme ve denetlemelerde bulunmuştur.Orgeneral AKAR beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar GÜLER, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan ÖZBAL ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan KÜÇÜKAKYÜZ ile birlikte, anılan harekât merkezlerinden Zeytin Dalı harekâtının sevk ve idaresinin belirli bölümlerine katılmışlardır.

Teknolojik imkânların en üst seviyede kullanıldığı harekât merkezlerinde Afganistan, Brüksel/NATO karargâhı, Bosna Hersek, Kosova, KKTC, Somali ve Katar dâhil yurt içinde ve dışında 91 ayrı karargâh ile sesli, görsel ve veri iletişimi sağlanmaktadır.

Ayrıca her seviyede birliklerle koordinasyon toplantıları bu teknolojik imkân ve kabiliyetten istifade ile video tele-konferans (VTC) şeklinde icra edilmektedir."

YORUMLAR 2
  • Yörük 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayin büyüklerimize rica ediyorum Bazi gazeteler Askerlerimizin cephede olan Ailelerini resimler ve isimlerle yayin yapiyorlar. Bunlar askerimizin ailesini Tehlikeye atmakdir. Derhal geregi yapilsin.
    Cevapla
  • kadir -nadir ustam 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum bu kadarda yakın olunmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!