Diyanet İşleri Başkanı'ndan Mehmetçiğe dua!

​Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Cuma hutbesinde Afrin'de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatına ilişkin önemli mesajlar verdi ve Mehmetçiğe dua etti.

GİRİŞ 26.01.2018 15:45 GÜNCELLEME 26.01.2018 15:53
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da katıldığı törenle ibadete açılan Mevlana Celaleddin-i Rumi Camisi'nde cuma hutbesi irat etti.

 Prof. Dr. Ali Erbaş, "Birliğimiz ve dirliğimiz tehdit edilerek aslında İslam ümmetinin umutları tüketilmek isteniyor. Kardeşlerim, necip milletimiz bugün oynanan karanlık oyunları feraset ve basiretiyle elbet bozacaktır, zorlukları el birliğiyle bir kez daha aşacak ve ihaneti püskürtecektir." dedi.



MEHMETÇİĞE DUA

Son yıllarda hem İslam ümmetinin hem de Türk milletinin büyük bir imtihan çemberinden geçtiğini vurgulayan Erbaş, hutbede Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik için de dua etti; "Allah'ım kahraman ordumuzdan, güvenlik güçlerimizden nusret ve inayetini esirgeme, millet olarak bize zafer ihsan eyle. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifalar ver. Birliğimize, dirliğimize göz dikenlere, izzetimize, şerefimize kastedenlere fırsat verme. Ey Rabbimiz terör ve vahşetten, kan ve göz yaşından, fitne ve fesattan, bozgunculuktan beslenenlere karşı milletçe tek yürek olmayı nasip eyle. Asırlardır İslam'ın sancaktarlığını yapan bu aziz milletimizi sen mahcup eyleme..." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 16
  • dede 6 yıl önce Şikayet Et
    camide siyaset olmaz diye biliyorum
    Cevapla
  • çermikli 6 yıl önce Şikayet Et
    ("Allah’ım! Bu bir avuç mücâhidi helâk edersen, artık sana yeryüzünde ibâdet edecek kimse kalmaz )nasıl dua ile savaş kazanılmazmış bu duayı efendimiz (sav) bedir savasında etmiştir ve savaş dua vesilesiyle kazanılmıştır
    Cevapla
  • amel 6 yıl önce Şikayet Et
    Son 94 yıldır İslam mı var memlekette? Daha az önce, devletin düşük faizle milleti ev sahibi yapacağı haberini okudum. Hadi buna karşı çık. De ki yöneticilere faiz haramdır.
    Cevapla
  • murtaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Dua müminin silahıdır, nasıl hudut askerleri vardır, dua askerlerinin adedini arttırsın
    Cevapla
  • muvahhid 6 yıl önce Şikayet Et
    iyi hoş da bizim camide hutbeyi başka bir imam okudu..arkadaş, elindeki metni okuyamıyor nasıl imam olmuş. duygu yok. sanki ilkokula 3 sınıf öğrencisi. bu kadar olmaz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'İki dakikalık muayene'ciler, sokağa çıkabilecek misiniz?
Vatandaşa soruldu! AK Parti'ye neden oy vermediniz? Anket sonuçları