Kurtlar Vadisi Kaos yeni kanalı açıklandı mı? Dizi ne zaman başlayacak?

Ekranların efsane dizisi için geri sayım başladı. Başrolünde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ne zaman başlıyor? Geçtiğimiz sezondan beri merakla beklenen Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda yayınlanacak? İşte diziyle ilgili tüm detaylar...

Kurtlar Vadisi Kaos yeni kanalı açıklandı mı? Dizi ne zaman başlayacak?
Kurtlar Vadisi Kaos yeni kanalı açıklandı mı? Dizi ne zaman başlayacak?
GİRİŞ 18.05.2018 10:11 GÜNCELLEME 18.05.2018 10:11
Bu Habere 137 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz yıldan ısrarla beklenen Kurtlar Vadisi Kaos için heyecan dorukta. Uzun yıllardır farklı versiyonlarla seyirci karşısına çıkan Necati Şaşmaz'ın dizisi Kurtlar Vadisi Kaos olarak seyirciyle buluşuyor. Yayınlandığı günden bu yana reytinglerde üst sıralarda yer alan Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak? Polat Alemdar karakteriyle çığır açan Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin yeni kanalı TRT 1 mi TV 8'de mi olacak? İşte Türk televizyonlarının fenomen dizisiyle ile ilgili tüm merak edilenler...

KURTLAR VADİSİ KAOS NE ZAMAN BAŞLIYOR?

 

Necati Şaşmaz ekranlara geri mi dönüyor? İzleyiciler için Kurtlar Vadisi gerçeği

2018 yılı itibariyle başlanması beklenen Kurtlar Vadisi Kaos Mayıs ayında yayınlanacağı iddia edilse de yapımcı şirketten henüz resmi bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz günlerde Kurtlar Vadisi Vatan olarak beyazperde de yerini alan dizi Kurtlar Vadisi Kaos olarak bu sene seyirciyle buluşacak. Dizinin yayınlanma tarihi belli olur olmaz haberimizden izleyebilirsiniz. 

KURTLAR VADİSİ KAOS FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin henüz resmi fragmanı yer alamamasına karşın bekletin büyük ölçüde arttı. Zira Kurtlar Vadisi Kaos diğer serilere göre çok daha farlı bir senaryo ile izleyici karşısına çıkacak.

KURTLAR VADİSİ KAOS HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kurtlar Vadisi hayranlarının uzun süreli bekleyişi sona eriyor. Yeni adı ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ ismiyle ekranlara dönerek hasreti bitiriyor.

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, 2018 yılı itibariyle Şubat ayında ekranlarda olacağız açıklamasının ardından dizinin sevenlerinin kanal açıklamasını dört gözle bekliyordu.

Henüz resmi bir açıklama gelmemesine karşın Pana Film’in Kurtlar Vadisi Kaos için yakın görüşmede olduğu kanal TV8! Anlaşma sağlanırsa ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ TV8’de ekranlara dönecek. Dizinin yeni kanalıyla ilgili resmi açıklama gelmesi halinde haberimizden öğrenebilirsiniz.

İŞTE NECATİ ŞAŞMAZ'IN YENİ DİZİYLE İLGİLİ O AÇIKLAMASI

Dizinin yayın tarihini başrol oyuncusu Necati Şaşmaz duyurdu. Şaşmaz, "Bir Hadis Bir Film Kısa Film Yarışması Ödül Töreni" için geldiği Konya'da, AA muhabirine, televizyonda 2003 yılında yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisinin, 2018'de "Kurtlar Vadisi Kaos" olarak izleyicinin karşısına çıkacağını belirtti. Şaşmaz, "Dizimizin senaryosunu tamamladık. Şubat ayı gibi televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak inşallah." dedi.

TÜM KURTLAR VADİSİ SERİLERİ

Diziler:

Kurtlar Vadisi
Kurtlar Vadisi Terör
Kurtlar Vadisi Pusu

Filmler:

Kurtlar Vadisi Irak
Kurtlar Vadisi Gladio
Kurtlar Vadisi Filistin
Kurtlar Vadisi Vatan

KURTLAR VADİSİ VATAN TRT1'DE YAYINLANDI!

TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz hafta olan Kurtlar Vadisi Vatan filmi izleyici ile buluştu. 28 Eylül 2017 tarihinde vizyona ve toplam 634.898 seyirci tarafından izlenerek 7.373.649,15 TL hasılat elde eden Kurtlar Vadisi Vatan filmi TV'de ilk kez yayınlandı.

Başrolünde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı ve yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı film Kurtlar Vadisi serisinin dördüncü filmi olarak vizyona girdi. 15 Temmuz darbe girişimi gecesini Polat Alemdar'ın gözünden anlatan Kurtlar Vadisi Vatan filmi seyirciden tam not aldı.

KURTLAR VADİSİ VATAN FİLMİ FRAGMANI



POLAT ALEMDAR'IN OYNAYACAĞI ŞEMS-İ TEBRİZİ KİMDİR?

Milyonları ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi adlı projede Polat Alemdar rolünü canlandırarak gönüllerde taht kuran isim Necati Şaşmaz'dan müjdeli bir haber geldi. Usta oyuncu Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi dizisindeki fenomen haline gelen Polat Alemdar rolü dışında yepyeni ve farklı bir projede yer alacağının açıklamasını gerçekleştirdi. Necati Şaşmaz'ın izleyici kitlesini heyecanlandıran açıklamaları doğrultusunda, senaryosunu bizzat kendi kaleme aldığı uluslararası bir dizi projesinde Şems karakterini canlandıracağının duyurusunda bulundu. Böylece Necati Şaşmaz uzun yılların ardından ilk kez Kurtlar Vadisi dizisinde Polat Alemdar rolü dışında bambaşka bir rol üstlenmeye hazırlanıyor. Öte yandan kurtlar Vadisi dizini yayınlanması için sabırsızlık içerisinde geri sayıma başlayan izleyiciler için de, televizyon kanallarıyla görüşmelerin şu an için devam ettiğinin ve dizinin önümüzde sezon başlayabileceğinin açıklamasında bulundu.

Şems-i Tebrizi, 1185 tarihinde Tebriz’de doğmuştur. Esas adı, Mevlana Muhammed olan Tebrizi, Melik Dad oğlu Ali isminde bir zatın oğludur.Dinin güneşi anlamı taşıyan Şemseddin lakabıyla anılan Tebrizi, ufak yaşlarda manevi ilimleri tahsilde gösterdiği kabiliyetle tüm dikkatleri üzerinde toplayan önemli bir isim haline gelmiştir. Din ilimleri tahsilden sonra, genç yaşlarında Tebrizli Ebubekir Sellaf`a mürid olmuş, ününü duyduğu bütün meşhur şeyhlerden feyz almaya çalışmış ve bu nedenle diyar diyar dolaşmıştır.Bu gezginliğinden ötürü kendisine "Şemseddin Perende" yani uçan Şemseddin adı verilmiştir. Aynı zamanda Tebriz`de tarikat pirleri ve hakikat arifleri ona "Kamil-i Tebrizi" adını vermişlerdir.

Hz. Muhammed (S.A.V.)'in ahlakını daima kendisine örnek alan Şemseddin-i Tebrizi, hayatı boyunca sürekli bir arayış halinde olmuş, manevi bir işaret üzerine de Hz. Mevlana'yı arayıp bulmuştur. Dünyaya, kılık ve kıyafet gibi maddi ve somut şeylere önem vermeyen Şems, Mevlana ile 3-3,5 yıl kadar devam eden beraberliği sayesinde onun hayatında yeni ufukların açılmasına vesile olmuş, onun ilahi aşkın potasında eriterek, kamil bir Hak aşığı yapmaya muvaffak olmuştur.

Şems-i Tebrizi Şam'a döndüğünde, Mevlana Celaleddin için onun yokluğu dayanılmazdır. Şems'in varlığını kabullenememiş kimseler, Mevlana Celaleddin'e ileri geri laflar etmişlerdir. Mevlana'nın bu kimselerden birine verdiği cevap şöyledir: "Onun ışığı vurmazdan önce ölü bir nakıştım sadece taş duvarlarınızda. O, elindeki yay ile vurmazdan önce tellerime; hep aynı nameyi çalıp söyleyen, kendi sesine yabancı bir kuru rebaptım. Ben onun avucunda bağlar, bahçeler ağaçlar görür; deryalar gibi geniş, deryalar kadar berrak sular görürüm. Onun avucunda çıkan ağaçların gölgesinde dinlenirim. Lâkin siz bunların hiçbirini göremezsiniz." der.

YORUMLAR 137
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Salamlar
    Cevapla
  • İbrahim Nuriyev 3 yıl önce Şikayet Et
    Başlayıcağına sevinirəm
    Cevapla
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    hemen başlasın
    Cevapla
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    cok seviyorum bu diziyi
    Cevapla
  • yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah çabuk başlasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...