HDP il başkanlığından 'rezalet' çıktı!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nin terör örgütü PKK/KCK'nın faaliyetlerinin engellenmesine yönelik gerçekleştirdiği operasyonda, HDP Gebze İl Başkanlığı'nda arama yapıldı.

GİRİŞ 09.02.2018 15:45 GÜNCELLEME 09.02.2018 16:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Terör örgütünün talimatları doğrultusunda örgüt adına hareket ettikleri tespit edilen 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Aralarında HDP Gebze İlçe Başkanlığı yöneticileri ile Demokratik Bölgeler Partisi Gebze ilçe yöneticilerinin de bulunduğu kişilere yönelik saat 06.00'da eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Polis; D.B., M.A., E.G., M.A., Ş.B., A.Y., A.S., M.U., C.Ç., H.D., Z.A., D.B.K., İ.B., Ç.B., M.Y., M.Z.Ü., T.D., R.T. ve M.P.'yi gözaltına aldı. 

TERÖRİST RESİMLERİ

 

 

HDP Gebze İlçe Başkanlığı binasında ve gözaltına alınan kişilerin evlerinde yapılan aramalarda, terör örgütünün amaçlarına yönelik pankart ve dövizler, güvenlik güçlerince öldürülen teröristlerin fotoğrafları, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafları, bilgisayar ve dokümanlara el konuldu. HDP Gebze İlçe Başkanlığı'nda, terör örgütü elebaşının ve öldürülen teröristlerin fotoğrafları ele geçirildi.



Polis, Y.Ö. ve G.B.'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • son kale Tr 6 yıl önce Şikayet Et
    Tüm dünya biliyor hdp=pkk=ypg siz hale rezalet diyorsunuz.IDAM İSTİYORUZ
    Cevapla
  • sosyolog 6 yıl önce Şikayet Et
    kocaelinin o bölgesi komple terörist dolu
    Cevapla
  • kardeş 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğudan batıya genellikle iş,aş veya güvenlik gerekçesi ile gçö eden kürt kardeşlerimizi potansiyel tehdit ve suçlu görmek insafla ,izanla,adaletle izah etmek mümkün değil .Lütfen bu tür yorumları yayınlamayalım.Terör örgütünün ekmeğine yağ sürmeyelim...Terör ile sonuna kadar mücadele edilmeli.Bu terörist resimlerini asanlar bulunmalı ve tutuklanmalı.Ama elma ile armutu karıştırmak son derece yanlış ve tehlikeli.Türk-Kürt kardeştir pkk kalleştir...
    Cevapla
  • Sasirmadik 6 yıl önce Şikayet Et
    Dilovasi ve gebze pkk yandasi dolu akjn akin gelip doldurdular orayi komple temizlik sart
    Cevapla
  • adems 6 yıl önce Şikayet Et
    göçün önüne geçilmeli gittikleri yerin asayişini huzurunu bozuyorlar, mersin mersin olmaktan çıktı, antalya nın bazı bölgelerinde gettolaştılar çarşı pazarın huzuru kalmadı. Çocukları bayrak resimli araçlara zarar veriyor motosikletlerde gördüler mi yakıyorlar. Misafir araçlarının lastiklerini yarıyorlar.
    Cevapla
  • Adalet.... 6 yıl önce Şikayet Et
    Terör, Terörist partisini kapatmayan demokrasi demokrasi değildir.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı