Türk jetleri böyle vurdu! Yeni görüntüler

TSK'nın hava harekatında PYD/PKK'lı teröristlere ait sığınak ve mühimmat depolarının imha edildiği anlar görüntülere yansıdı.

GİRİŞ 09.02.2018 18:22 GÜNCELLEME 10.02.2018 09:29
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı kapsamında dün gece gerçekleştirdiği hava harekatında PYD/PKK'lı teröristlere ait sığınak ve mühimmat depolarının imha edildiği anlar görüntülere yansıdı.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait savaş uçakları tarafından dün gece düzenlenen hava harekatıyla PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzisi olarak kullanılan 19 hedef imha edildi.

 

Jetlerin, terör örgütüne ait sığınak ve mühimmat depolarını vurduğu anlar, görüntülere yansıdı. Harekata katılan uçaklardan alınan görüntülerde, hedeflerin tam isabetle vurulduğu görüldü.

Bölge kaynaklarından edinilen bilgiye göre, PKK/YPG'nin Türkiye'ye saldırırken kullandığı füzelerin deposu, Türk Hava Kuvvetleri tarafından tam isabetle vurularak imha edildi. Depodaki füzelerin patlamasıyla oluşan ses ve sarsıntı, kilometrelerce uzaktan hissedildi.

YORUMLAR 40
  • Harun Gulen 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir bomba bu kadarmi guzel patlar, ohhh tam 12den.. Hele tunelin girisine 10-20 metre alcalip tunelin tam icine bir roket firlatma hadisesi vardi , varsa o manevrayi yapabilecek olsan baska milliyetten bir pilot ciksin ortaya... zor biraz cok zor..
    Cevapla
  • durmavur 6 yıl önce Şikayet Et
    gebertin teröristleri alayını hepsini yok edin allah yanımızda
    Cevapla
  • i. ö. 6 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Hükümdar ceddimiz Alparslan'ın "Biz temiz milletiz. Bid'at nedir bilmeyiz. Onun için Allah Türk Milletini aziz kıldı" dediği rivayet edilir. Cenab-ı Allah kızılelmadan kızılelmaya koşan Türk Milletinin kahraman ordusunu Peygamber Efendimize layık olmaya çalışan hakiki İslam ordusunu daim muzaffer etsin.
    Cevapla
  • hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Kafalarını kopartacagiz beli yetmez rabbim yar ve yardımcımız olsun batılı cokertsin
    Cevapla
  • şubatlı 6 yıl önce Şikayet Et
    ohhh ALLAHIM gözünüze elinize güç kuvvet versin attıgınız top mermi hedefinden şaşmasın gazanız mubarek olsun aslan vatan evlatları size BORÇLUYUZ canımı içleri hepinizi ALLAHIMA emanet ettik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı