Suriye'nin açıklamasına TSK'dan cevap!

Hatay'ın Hassa ilçesindeki sınır birlikleri, Suriye Devlet Televizyonunun rejim yanlısı güçlerin Afrin'e gireceğini duyurmasının ardından, ezan sesleriyle birlikte Raco bölgesini bombardımana tuttu.

GİRİŞ 19.02.2018 15:15 GÜNCELLEME 19.02.2018 15:39
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın 31. gününde Afrin bölgesindeki terör hedefleri bombalanmaya devam ediliyor. 

Suriye Devlet Televizyonunun rejim yanlısı güçlerin Afrin'e gireceğini duyurmasının ardından harekete geçen TSK, Hatay’ın Hassa ilçesinde bulunan sınır birliklerinden ezan sesleriyle birlikte Raco bölgesini vurdu.

 

 

Harekatta stratejik öneme sahip Raco bölgesinde terör hedefleri tek tek imha edildi. Fırtına obüsler de bölgede hazır bekletiliyor.

Öte yandan, mühimmat taşıyan askeri araçların da bölgeye sevk edildiği görüldü. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 41
  • Hamidiye Süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Müslüman ordumuz ile mücahid kardeşlerimizi korusun ve muzaffer eylesin Amin.
    Cevapla
  • Abdullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Varmi su yeryuzunde daha sanli ordu...Askerimizle ve liderlik edenlerle gurur duyuyorum...Allah yar ve yardimcimiz olsun.
    Cevapla
  • öso 6 yıl önce Şikayet Et
    pkk pyd deaş içinde zorla alıkonanlar varsa uçaklarla bildiri dağıtıp onların teslimi veya dağılması için bir fırsat verilmeli
    Cevapla
  • Öz_Urfalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberleri okudukça PKK/YPG nin nasıl bir topluluk olduğu açıkça ortaya çıkıyor.Hain,dinsiz,satılık..Sözüm ona ki kendisini Kürt yada başka ırktan olduğunu ileri sürüp bu soysuzlar sürüsüne sempati duyan varsa bunların ta kendisidir.Dört bir tarafı ve içerisi hainlerle dolu olan cennet vatanımız TÜRKİYE yi sen koru ALLAH ım.
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    amiin kardesim
    Cevapla
  • Xye 6 yıl önce Şikayet Et
    Ned foto geciyonuz yer tespiti yapsinlar diyemi? Birszcik dikkat!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!