Metro durağında başörtülü kadına çirkin saldırı!

İstanbul’da başörtülü bir kadın çirkin saldırının kurbanı oldu. Başörtülü kadına küfür edip yüzüne tüküren saldırgan, “yobaz” diye bağırırken kameralarca kaydedildi. Eşkali belirlenen saldırganı polis her yerde arıyor.

GİRİŞ 14.03.2018 10:12 GÜNCELLEME 14.03.2018 15:12
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

İstanbul Kadıköy'de bir kadın, işe giderken metro istasyonunda saldırıya uğradı. Kamera kayıtlarını izleyen polis, başörtülü kadına küfreden, tüküren ve "yobaz" diye bağıran saldırganın eşkalini belirledi. Polis her yerde saldırganı arıyor.

METRO DURAĞINDA OLDU

 

 

Olay, Bostancı Metro Durağı'nda önceki gün sabah saat 07.22'de meydana geldi. İddiaya göre; Darülaceze'de temizlik görevlisi olan Kerime Pehlivan, Pendik'teki evinden Kayışdağı'ndaki iş yerine gitmek için metroyu kullandı. Bostancı Metro Durağı'nda indi ve istasyondan çıkmak için asansöre yöneldi. Asansör bulunduğu kata geldiğinde asansörden ilk olarak inen kimliği belirsiz kişi Pehlivan'ın yanında beklemeye başladı. Pehlivan asansörün boşalmasının ardından asansöre binmek istedi. O sırada etrafın sakinleşmesini fırsat bilen saldırgan, Pehlivan'a önce tükürdü ardından da "Senin gibi yobazlar yüzünden bu ülke bu halde" diyerek sözlü tacizde bulundu. Korkan Pehlivan hızlıca asansöre binerken, saldırgan geriye dönerek tekrar küfretti.

Pehlivan, iş yerine vardığı gibi eşi Ömer Pehlivan'ı aradı. Ardından da eşiyle birlikte Bostancı Karakolu'na giderek şikayetçi oldu. Eşkali belirlenen saldırganın akbil kaydı kontrol edildi.

'SORSANIZ KADINA ŞİDDETE KARŞIDIR'

KERİME PEHLİVAN: Çok korktum. Saçları uzundu, topuzu vardı. Benim kime ne zararım dokunmuş? İşine gücüne giden kendi halinde bir kadınım. Kimsenin kılığına kıyafetine karışmam. İnsanlara kılığından kıyafetinden saldırır sonra da yobaz ben olurum. Sorsanız kadına şiddete de karşıdır. Şimdi yalnız işe gidemiyorum. Bu toplumun bu insanlardan çektiği artık yeter.

SABAH

YORUMLAR 118
  • salih tugra 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi olaylara cok agir cezalar getirilmeli. Cok agir para cezasinin yaninda sicile agir vukuat olarak islenmeli. Eger para cezasini ödeyemiyorsa Hapis cezasina carptirilmali. Yeter artik bu soysuzlardan inancli insanlarin cektigi.
    Cevapla
  • anti laik 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun kadına Allaha havele ediyorum deyip bırakmamış böyle başı bozukların artık rahatça hakaret edip yırtacağı dönem değil herkes haddini bilecek
    Cevapla
  • Ax111 6 yıl önce Şikayet Et
    Gücünüz kadınlara mı yetiyor? Bir de kadından, kadın haklarından dem vurursunuz. İşte siz busunuz. Sizin cumhuriyet, demokrasi, laiklik, çağdaşlık anlayışınızın altında din düşmanlığı, insan düşmanlığı var. Aslında Cumhuriyeti, laikliği, ve demokrasiyi katletmek için taktiksel olarak o değerleri sahiplenmiş gibi görünüyorsunuz. Aslında sizin o değerlerle hatta Atatürk'le hiç alanız yok. Buyurun yalan deyin.
    Cevapla
  • Börteçine 6 yıl önce Şikayet Et
    Utanmaz arlanmaz bu ülkenin neyi ekdikmiş ki bunun kabahatini bu bacımız nezdinde bir kısım ülke insanında bulmuş.Soralım bakalım ne yapmış bu ülkenin şuan ki durumundan şikayet eden bu aciz
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef buna benzer bir olayda biz yaşadık. Toplumda böyle hasta ruhlu insanlar var. Allah ıslah etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı