KÖH, Afrin'e giriş yaptı

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bir süre önce Türkiye'nin dört bir yanından Afrin’e sevk edilen JÖH ve PÖH’lerin ardından KÖH’ler de Şırnak sınırından bölgeye giriş yaptı.

KÖH, Afrin'e giriş yaptı
KÖH, Afrin'e giriş yaptı
GİRİŞ 14.03.2018 13:55 GÜNCELLEME 14.03.2018 14:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri ve ÖSO birliklerince başarılı bir şekilde devam eden Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bölgeye yeni bir birlik daha ulaştı.

Tamamı Kürt kökenli vatandaşlarımızdan oluşan Korucu Özel Harekat (KOH) üyelerinin Şırnak’tan Afrin’e geçişini sosyal medya hesabından paylaşan güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, “Mikro milliyetçilik ve etnik bölücülük yapan PKK, YDSS ve ardıllarının yine kimyası bozulacak” notunu paylaştı.

TSK’nın gerek yurt içinde gerek sınır ötesinde yaptığı operasyonlarda bazı çevrelerce özellikle Kürt kökenli vatandaşlar tahrik edilmek istenmiş, ancak gerek TSK’nın adımları gerek bölge halkının sağduyusu ile bu konularda en ufak bir sıkıntı dahi yaşanmamıştı.

YORUMLAR 11
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    İman sahibi, mert Korucularımız yıllardır hain PKK ile, Allah rızası için, Vatanın ve miletin huzuru yolunda canla başla mucadele etti. Hainlerin kellesini aldı, can verdi. Sıra Suriye'deki hainlere haddini bildirmekte...Askerimizin, polisimizin yanında kahramanca mucadele eden Korucularımıza selam olsun. Müslümanlar ancak kardeştir. Allah hepsini korusun.
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    İsin aslı bu yiğitlerin çoğu bozkurt ve Öz Türkmen asıllıdır ondan bu kadar yürekli ve mertler
    Cevapla
  • Eci 6 yıl önce Şikayet Et
    Üç harflilere bir yenisi daha eklenmiş KOH güzel olmuş JÖH PÖH KÖH
    Cevapla
  • Ağrılı Cengaver 6 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin Kardeşlerim Gerekirse Ağrıdan da Yüzbinler Sevdalidir BÖLEMEYECEKSİNİZZZZ BİZİ
    Cevapla
  • ADAMIN BİRİSİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Anlıyoruzki bıyıklardan bozkurtlar bölgede Reis ne demişti 5000 bin bozkurttumla girmeye hazırız işde reisin bozkurtları..ALLAH Türk Askerini muzaffer etsin..
    Cevapla
  • hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Aminn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi'den olay yaratacak sözler!
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek