Musa'nın Çocukları kitabının yazarı gözaltına alındı

Başbakan Erdoğan ve eşi Emin Erdoğan’ ile ilgili 'Musa’nın çocukları' adlı kitabı yazan Ergün Poyraz, sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Musa'nın Çocukları kitabının yazarı gözaltına alındı
Musa'nın Çocukları kitabının yazarı gözaltına alındı
GİRİŞ 27.07.2007 10:24 GÜNCELLEME 27.07.2007 10:24
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Gazeteci-Yazar Ergün Poyraz, bu sabah saatlerinde Ankara Terörle Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alındı. Vatansever Kuvvetler Güçbirliği Derneği ile ilişkisi olduğu iddiasıyla hakkında İstanbul Beşiktaş Başsavcılığı tarafından yakalama emri verilen Poyraz’ın ifadesinin alınacağı belirtildi.
Poyraz’ın avukatı Hüseyin Buzoğlu, “İrticai örgütlerin tehditleri nedeniyle devlet korumasında olan birini polis gözaltına alıyor. Seçim sonuçlarının hemen ertesinde böyle bir şey yapılması dikkat çekici” diye konuştu.
Poyraz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile ilgili “Musa’nın Çocukları” adlı kitabı yazmıştı. Poyraz’ın kitabının toplatılması için yapılan tüm başvurular mahkemeler tarafından reddedilmişti. Poyraz, daha sonra da Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ile ilgili “Musa’nın Gül’ü” adlı kitabı yayınlamıştı

YORUMLAR 31
  • bekir candan 16 yıl önce Şikayet Et
    musanın çocukları. bizleri kimler yönetiyormuşta haberimiz yokmuş...vah vah türkiye kimlerin elinde...eski liderleri arar olduk...ey eski liderler bizler sizin kıymetinizi vatansever laik atatürk sevgisi dolu halinizin kıymetini bilmemişiz meğerse...gelen gideni aratırmış derler...türkiyenin %53 de eski liderleri mumla arıyor şimdi...aydınlık yarınlara kavuşmak ümidiyle...Allahtan ümit kesilmez Allaha havale edelim Allah bildiği gibi yapsın diyelim...slmlar..
    Cevapla
  • Mirza Budarnayev 16 yıl önce Şikayet Et
    Musanın çocukları. Olsa olsa Moon tarikatı üyesi Deniz Baykal olabilir. Emine Erdoğan\'a da musanın çocuğu yakıştırmasını yapmak bırakın komikliği absürdlük vesikasıdır.
    Cevapla
  • cavit doğan 16 yıl önce Şikayet Et
    changower\'e (Adını türkçeye çevirirsen daha iyi anlaşırız). Evet kitabı okumadık.Okumayada gerek görmedik,neden biliyormusun? Başlığı yüzünden.İnsan başlığını okuyunca yazarını danimarkalı falan zannediyor.Senin adın gibi,Yazarın kitap başlığıda tuaf,bunun gibi yazarlar kitapları okunsun diye değil,Satılsın diye saçma sapan başlık atıyor.Senide öyle kandırmış zaten..
    Cevapla
  • cavit doğan 16 yıl önce Şikayet Et
    Her önüne gelene düşünür vede yazar derseniz böyle olur.. Şu anki Hz. musanın çocukları ülkesi için fitne fesat işlerle uğraşmadığı için ülkelerini maddi açıdan geliştirmiş,Bu Zibidi yazar gibileride kendisi için para, ülkesi içinde fitne fesat işlerle uğraştığı için biz senelerce geri kalıyoruz.Bunun gibi cinsler bazı kesimlerden alkış aldığı sürece,Sayın Erdoğanın yapacak çok işi var.İnşallah üçüncü 5 yılda sıra bu zibidileri adam etmeye gelir.\"DURMAK YOK YOLA DEVAM\"
    Cevapla
  • h.ibrahim tiryakioğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    kör gözler. walla şunu söyleyebilirim.nedense hep bu adama muhalefet olanlar ya bir örgüt başı veya elemanı oluyor.korkarım yeni muhalefetide biyere abone eder hepsini hapse attırır.bu adam keşke musanın çocuğu olsaydı şimdi fatmanın çocuğuyum diyor simon\'un veledlerine toprak satıyor kör gözler inat ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi