Bingöl iki kez arka arkaya sallandı

Bingöl'de yarım saat içinde arka arkaya 2 deprem geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden alınan bilgiye göre depremin merkez üssü Karlıova..

Bingöl iki kez arka arkaya sallandı
Bingöl iki kez arka arkaya sallandı
GİRİŞ 28.07.2007 00:00 GÜNCELLEME 28.07.2007 00:00
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bugün saat 21.57'de merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

İKİNCİ DEPREM

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 3.0 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, bugün saat 22.30'da merkez üssü Bingöl'ün Karlıova ilçesi olan 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremde can ve mal kaybı olmadığı öğrenildi.

 

YORUMLAR 11
  • memeisname 16 yıl önce Şikayet Et
    ŞİMDİ NE DİCEZ . Ya şimdi biz desekki ya bunu allah yaptı. Çünkü yer ve gök allahındır. Herşeyi allah yaratmıştır desek bizi hapsemi atıyorlardı. neyse ben demiyeyim o zaman.
    Cevapla
  • mustafa bilgen 16 yıl önce Şikayet Et
    . Bu kadar da olmaz artık. Deprem ile siyaseti nasıl bağdaştırıyorsunuz anlamıyorum. İşte sizin desteklediğiniz basit siyaset anlayışında olan partilerin durumu... Her neyse Allah Bingöl\'de yaşayan vatandaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. inşallah üzücü şeyler yaşanmaz. Bu gün Türkiye\'nin 2. depremi bu. 17:30 sularında da Düzce sallanmıştı...
    Cevapla
  • mustafa burak 16 yıl önce Şikayet Et
    öbür dünyadaki akpartileler bingöl zaferini kutluyordur,biraz fazla çoştularsa gürültüsü yukarıya sesleri gelmiştir. yada zikir falan yapıyorlasa cezbe gelip, kürrei arzı çoşturmuşlar ve bingöllülere teşekkür etmişlerdir, hani nasrettin hocanın fıkrası var ya: ev sürekli sallanır durumuş hoca buna ev zikir çekiyor demiş, kiracı da aman hocam bu ev birde cezbeye gelip secdeye kapanırsa nolur bizim halimiz ...:))) saygılar bu işlerin şakası olmaz öpüldünüz...
    Cevapla
  • hasan çağlar 16 yıl önce Şikayet Et
    SEVMEK İSTİYORUM BÜTÜN İNSANLARI. hep güne *yaratılanı hoş gör yaratandan ötürü*yle başlamak istiyorum ama gel gör ki bu zevat denilenler..saldırdıkça saldıryor.. yok cahil yok göbeğini kaşıyan adam yok bilmem ne bilmem ne..ya rabbi kendi adıma dinime peygamberime mukkadesatıma maneviyatıma.. küfredenleri,buğzedenleri ıslah eyle olmazlarsa kahreyle.. şeriatın ne olduğunu bilmeyen ve bilmediği halde okumayan ve duyduğuyla kahrolsun şeriat diyenleri, kahhar isminle kahr eyle.. zalim zulmünden mazlumları sen koru ya rabbi...amin.
    Cevapla
  • Fatih YAVUZ 16 yıl önce Şikayet Et
    .... Siyaset doğru yerde zamanda ve mekanda doğru keimeleri kullanıp göze hoş gelen cümleler ortaya çıkarma sanatıdır. Arkadaşlar burada bir deprem haberinden bahsediliyor yorumlar siyasi şimdi üstteki tanıma göre siz belirleyin burada siyasetin ne kadar yerinde olduğunu TÜM BİNGÖL HALKINA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNUYORUM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez