'Menfez Paşası' şehit ailesini tehdit etti

Marmaris'te, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan askerler arasında yer alan ve bir menfezde yakalanıp ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edilen, Zekeriya Kuzu'nun, istekleri dışında hareket eden şehit ailesini tehdit ettiği ortaya çıktı.

'Menfez Paşası' şehit ailesini tehdit etti
'Menfez Paşası' şehit ailesini tehdit etti
GİRİŞ 04.04.2018 13:26 GÜNCELLEME 04.04.2018 13:47
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

FETÖ'cü Kuzu'nun, üstteki bir hangara kamera sistemi takarken düşüp şehit olan Astsubay Üst Çavuş Gökhan Yıldırım'ın ailesini, halen FETÖ'den tutuklu bulunan, dönemin üs komutanı eski hava tümgeneral Kubilay Selçuk'tan şikayetçi olmaları ve olayın aydınlatılmasını istemeleri nedeniyle, "Generalimizi üzmeyin, şehitliğini de alırız" sözleriyle tehdit ettiği öne sürüldü.

Çiğli 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda, eğitimde kullanılan uçaklara yönelik sabotaj olduğu iddiaları üzerine hangarlara kamera sistemi kurulmasına karar verildi. Bu sistemin kurulumu için, uzmanlardan yararlanmak yerine, o sırada muhabere bölümünde görev yapan Astsubay Üstçavuş Gökhan Yıldırım (25) görevlendirildi.

4 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞÜP ŞEHİT OLMUŞTU

Astsubay Üstçavuş Gökhan Yıldırım, 27 Şubat 2015 tarihinde uçak paraşütlerinin konulduğu hangarda güvenlik kamerası sistemini kurduğu sırada, 4 metre yükseklikten düşüp, ağır yaralandı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Şehit astsubay, memleketi Manisa'nın Soma ilçesinde toprağa verildi.

ŞEHİTLİK HAKKINI ALIRIZ

 

 

Öte yandan, askeri yargının kaldırılmasından sonra şehidin ailesinin bir kez daha, Yıldırım'ın ölümünde sorumluluğu bulunan kişilerin yargılanması için soruşturma talebinde bulunması sonuç vermiş, olayın olduğu tarihte üs komutanı olan, 15 Temmuz darbe girişiminin etkin isimlerinden, tutuklanıp, ordudan atılan eski hava tümgeneral Kubilay Selçuk ile eski tabur komutanı Aytuğ Denk hakkında 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan dava açıldı. Yargılamaya henüz başlanmadı. Şehit Astsubay Gökhan Yıldırım'ın ağabeyi Ramazan Yıldırım, "Bizi sürekli rahatsız ve tehdit etmişlerdi ama kardeşimin davasını sonuna kadar takip edeceğim" dedi.

YORUMLAR 27
  • haluk 6 yıl önce Şikayet Et
    o kadar kanıma dokunuyor ki bu insanların (mecburen insan diyorum) bu kadar rahat hareket etmelerine,konuşmalarına bu vatan hainlerinin aldığı tek nefes zoruma gidiyor
    Cevapla
  • Aksaraylı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainler için idam istiyoruz.Bunların yiyip içtikleri zehir zıkkım olsun.Tek yol var o da idam,idam,idam.
    Cevapla
  • paşam123 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere ihanet eden artık ihya olmaz. Ne kendine nede başkasına zarardan başka birşey getirmez. Katli vacip olan insan müsfeddelerinin böyle konuşması devlete meydan okumadır. Ciddiye almalımıyız!! Elbette almalıyız zira bunca zaman ciddiye alınmadıkları için verilmedimi 251 şehit!!! Allah devletimizi ve milletimizi bu ve bunun gibi hainlerden korusun... Amin
    Cevapla
  • Barış okulmuş 6 yıl önce Şikayet Et
    Eeeee idam etmezseniz böyle artistlikde yaparlar tehditde ederler
    Cevapla
  • Serkan BJK 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir dönem ordumuzu yöneten hainlere bak sıfatları bile bozuk hainlik yüzlerine vurmuş Allah da size vurur inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler