Üniversitede katliam! Rektör istifa etti

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, üniversitede yaşanan 4 öğretim üyesinin hayatını kaybettiği katliam olayından sonra, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

GİRİŞ 11.04.2018 11:22 GÜNCELLEME 11.04.2018 12:34
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Osmangazi Üniversitesi'nde (ESOGÜ) yaşanan silahlı saldırı tam 6 gün önce yaşanmıştı. Araştırma Görevlisi Volkan Bayar tarafından Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde gerçekleştirilen saldırıda 4 kişi hayatını kaybetmişti.

GÖNEN'DEN AÇIKLAMA

 

 

Bugün ESOGÜ Rektörlük makamında açıklamalarda bulunan Rektör Hasan Gönen, görevinden istifa ettiğini belirtti. 2011 yılından bu yana görevde olan Gönen, "2011 yılından bugüne bilimi rehber edinerek, yüce Türk milletinin onur ve şerefini yükseltecek çalışmaları tüm mesai arkadaşlarımla birlikte yapmaya gayret ettim. Huzurlarınızda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi aileme teşekkür ediyorum. Tüm bu açıklamalardan sonra, devletimizin bekası, soruşturmanın selameti ve üniversitem başta olmak üzere devlet kurumlarımızın yıpratılmaması adına görevimden istifa ediyorum" dedi. 

YORUMLAR 13
  • gresunlu 6 yıl önce Şikayet Et
    universiteye biz basvursak ogretim gorevlisi olmak icin kirk yerden soruşturma geçiririz..katiller hirsizlar kavgacilar gayet rahat bir sekilde universitelere dekan, rektör,ogretim gorevlisi olmuslar
    Cevapla
  • 5ds8 6 yıl önce Şikayet Et
    defol rezil herif, rektör olsa ne olacak 7/24 ense
    Cevapla
  • gülümser... 6 yıl önce Şikayet Et
    tüm üniversiteler gözden geçirilmeli...üniversite rektörlerinin yetkileri kısıtlanmalı...resmen cemaat evi gibi kullanılıyor...adamı olanı alıyorlar...adamı olmayan bir yere gelemiyor...rektörlük konutları...yemeler içmeler...o biçim...yök lavedilip, milli eğitim bakanlığına bağlanmalı...yökten ve milli eğitim bakanlığından sendika baskısı kaldırılmalı...
    Cevapla
  • FİLİNTA 6 yıl önce Şikayet Et
    medya üstüne gitmeseydi istifa edeceği yoktu. Allah yeni acılar yaşatmasın.. üniversiteler beşik ulemalığına dönmüş .. baba profesörse oğul doçent oluyo.. biz babamız köylü bizde köylü gibi yaşıyoz... çok şükür efendiyiz.
    Cevapla
  • enver 6 yıl önce Şikayet Et
    istifa ile iş bitti mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...