Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Cevap verdi

4 Kasım 2016'dan beri cezaevinde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş, Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrını değerlendirdi. Demirtaş, "HDP seçime hazırdır" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Cevap verdi
Cumhurbaşkanı adayı olacak mı? Cevap verdi
GİRİŞ 18.04.2018 12:57 GÜNCELLEME 18.04.2018 12:58
Bu Habere 103 Yorum Yapılmış

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Demirtaş, avukatları aracılığıyla gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NA ADAY OLACAK MI?

 

 

Demirtaş, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda HDP'nin yetkili kurullarının gerekli tartışmaları yaptığını, ortaya somut bir şey çıkması durumunda parti merkezince açıklama yapılacağını kaydetti. 

Kendisinin cumhurbaşkanı adayı olup, olmayacağına ilişkin Demirtaş, "Siyasi yasaklı olsam da olmasam da aday olsam da olmasam da HDP ve şahsım, cumhurbaşkanlığı seçiminde çok iddialıyız ve sonucu kesinlikle bizim tutumumuz belirleyecek. Önce gelişmeleri bir izleyip, adaylık konusunu ondan sonra değerlendireceğiz" dedi. 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 103
  • ZABİDİN 6 yıl önce Şikayet Et
    Boş boş konuşma...
    Cevapla
  • Hızır Bey 6 yıl önce Şikayet Et
    Rüya görmeye devam...
    Cevapla
  • baymış 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğudaki kürt kardeşlerimiz kırk yıldır kandırılıyor, Pkk yı Avrupa, Amerika besliyor ladin kandırıldı öldü saddam kandırıldı öldü petrol zengini ülkeler varlık içinde yokluk çekiyor ve cahilleştiriliyor sıra esadda amaç petrolü almak cennet vatana sahip çıkmak türkiyedeki bor ve doğudaki petrolü ele geçirmek ıraka suriyeye türkiyeye yedirmek istemeyen siyonistler kürt devleti kurup onlaramı yedirecek akıllı olun kürt kardeşlerim uyanın maşa olmayın ölen amerikan halkı varmı hiç ortadoğuda aklı kıt müslümanlar kürtler taşeron olarak kullanılıyor.sizemi kürt devleti kuracaklar sanıyorsunuz lastik ayakkabı şalvar içinde dağlarda sefil yaşamayın Amerika 10.000 km ötede ne işi var burda?
    Cevapla
  • Can 6 yıl önce Şikayet Et
    Cürüyün orda.kürt kardeşlerimi cok sömürdünüz.
    Cevapla
  • VATANIM 6 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuk kendini tahıl ambarında zannedermiş. Zavallıdan da beter D. taş. Artık havluyu at yoksa havlu seni atacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap