İşte Çiftlik Bank'ın ikinci adamı

Çiftlik Bank soruşturması kapsamında kırmızı bülten ile aranan ve önceki gün yakalanan ' Cudi Cumhur Yurdakul, 'Samur Cengiz' olarak da bilinen ve eski bir tv yapımcısı olduğu iddia edilen Cengiz Samur adlı kişinin Çiftlik Bank oyununu kuran şirketin müdürü olduğunu ve organizasyonda Mehmet Aydın'dan sonra 'ikinci adam' pozisyonunda olduğunu anlattı.

İşte Çiftlik Bank'ın ikinci adamı
İşte Çiftlik Bank'ın ikinci adamı
GİRİŞ 25.04.2018 08:08 GÜNCELLEME 25.04.2018 09:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kendisini Samur'un işe aldığını söyleyen Yurdakul, Samur'un Amerikan vatandaşı olduğunu da söyledi.

'ABD'YE GİTTİ, DÖNMEDİ'

 

 

'Türkiye'deki Çiftlik bank oyununun kurucusu olan Bursa merkezli Çiftlik Bilgi işlem Ltd'nin de Müdürü Cengiz Samur idi.  Beni işe alan kişi oydu. 2016 Aralık ayında Mecidiyeköy  iş görüşmesi yapmıştık. Amerikan vatandaşıydı. Mehmet Aydın'dan sonra gelen adam buydu. Şirket Bursa'daki bir mafyadan kaçmak üzere ofisi İstanbul’a taşıyınca Cengiz ABD'ye gitti.  O zaman da Savaş Yıkılmaz,  Mehmet  Aydın’dan sonra gelen adam olarak Müdür oldu.'

‘AKIL HOCASI'

Soruşturma kapsamında tutuklanan zanlılardan Alper Ergün de Sakarya'da verdiği ifadesinde Samur hakkında Yurdakul'un beyanlarını destekler nitelikte  şunları söylüyor:

'Samur'un Mehmet Aydın ile Fatih Aydın'ın akıl hocası olduğunu düşünüyorum. Yurtdışına gitmeden önce Mehmet Aydın ve Fatih Aydın'ın bütün kararlarını o yönlendiriyordu. Dora gıda ile anlaşma yapmak üzere gittiğimizde Cengiz Samur da vardı. Oradaki gözlemim Cengiz Samur ve Mehmet Aydın'ın ortak hareket ettikleriydi. Birbirlerine karşı üstünlüklerini sezmedim. Nisan veya Mayıs 2017'de Samur yurtdışına giderek ortadan kayboldu.'

KAYNAK: MİLLİYET.COM.TR
YORUMLAR 7
  • FARUK TOK 6 yıl önce Şikayet Et
    Fare bile bunlara para verenlerden daha akıllı Fareye demişler ki şu duvarı del arkasında bir çuval yem fare düşünmüş demiş ki mesafe çok kısa ödül çok büyük vardır bunda bir tuzak .
    Cevapla
  • yıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    tosun nerde? yurtdışına kaçtı inek nerde? dağa kaçtı para nerde? yandı bitti kül oldu vay benim vatandaşımm..vahh benim safdaşımm.
    Cevapla
  • wien ibo 6 yıl önce Şikayet Et
    :))))) valla guzel ifade etmişsin :)))))
    Cevapla
  • yakup baş 6 yıl önce Şikayet Et
    hırsız...
    Cevapla
  • Polis mafya varmis 6 yıl önce Şikayet Et
    Bide mafyasi cikti simdi kimse bu mafya kim kimin demez. Arada dikkat bile ceknez. Bursali mafya kimin umrunda bursada
    Cevapla
  • jkjl 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun temiz hortumladınız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...