İsmail Küçükkaya'ya 16 ay 20 gün hapis

Gazeteci İsmail Küçükkaya ve Avukat Fidel Okan'ın “Kamu görevlisine alenen hakaret" ve “Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurum ve organlarını aşağılama" iddiasıyla haklarında açılan dava karara bağlandı. Mahkeme, Küçükkaya ve Okan'ı her iki suçtan toplam 16 ay 20'şer gün hapis cezasına çarptırdı.

GİRİŞ 25.04.2018 14:28 GÜNCELLEME 25.04.2018 15:20
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Bakan Fatma Betül Sayan Kaya'nın eşi hakkında mesnetsiz iddialar ortaya atan FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya ile Avukat Fidel Okan hakkında soruşturma başlatmıştı.

Bakırköy Başsavcılığı "İsmail Küçükkaya ve Fidel Okan hakkında, TCK 301 ve 125. Maddeleri kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini alenen aşağılama ve Basın yoluyla kamu görevlisine hakaret suçlarından soruşturmaya başlanılmış olup her iki şüpheli ifadeleri için başsavcılığa çağrılmışlardır" açıklamasını yaptı.

 

BAKAN KAYA İFTİRALAR KARŞISINDA HUKUKA BAŞVURMUŞTU

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayan Kaya'nın eşiyle ilgili ortaya atılan 'ByLock' iddialarına Bakan Kaya'dan cevap gelmişti. Bakan Kaya, "İftiralara karşı gerekli hukuki işlemi başlatıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 48
  • Aydın 58 6 yıl önce Şikayet Et
    Nesnelliği kenara itip Yüzde yüz Taraflı olmak yüzde yüz köle olmaktır , zaten hapisteydin
    Cevapla
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne guzel adalet boyle adam ceza alsin ama cekmesin tipki 28 subatcilar gibi kardesim madem aldigi cezayi cekmeyecekseler neden mahkemeleri mesgul ediyorsunuz?
    Cevapla
  • ikinci el adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Adalete güvenim hiç yok.Hem ceza ver hem serbest bırak.Oh ne ala memleket.
    Cevapla
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    24 Hazirandan sonra insallah, yeni sistem gelecek,o zaman bakalim para veya serbest birakmalarda olacakmi
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Hapis cezası = TL
    Cevapla
  • SİBEL YILMAZ 6 yıl önce Şikayet Et
    AB parlamentosu gibi, teröre destek veren ve çok düşük katılımlı seçimleri sebebiyle meşruiyeti bile tartışılan bir topluluğu Türkiye kaale almaz. Türkiye, suriye işini yoluna koyar koymaz, ab nin de desteklediği terör sebebiyle ülkemize verdiği maddi ve manevi zararı yine ab den tazmin edecektir. Ab nin terör kamplarından arındırılması operasyonları en vazgeçilmez hususların başında gelecektir. Türkiye, Ab seçimlerine gözlemciler gönderecek ve düşük katılımın sebebi araştırılacaktır. ABD ve AB afrin de kaybettıklerı terör mevzilerini kolayca geri almak ıcın 24 haziranda kukla ve yumuşak başkan hevesindeler. Göreceğiz Başka görüşlere de saygım var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma