Su dolu çukura atılan gizemli telefon bulundu

Adana'da, FETÖ/PDY üyelerinin gizlendiği "gaybubet evi"ne düzenlenen operasyonda tutuklanan zanlının, polisi görünce su dolu inşaat çukuruna attığı telefon bulunarak incelemeye alındı.

GİRİŞ 01.05.2018 14:15 GÜNCELLEME 01.05.2018 14:20
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Adana'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensuplarının saklandığı "gaybubet evi"ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan zanlının, polisi görünce su dolu inşaat temel çukuruna attığı telefon bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin, merkez Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'ndeki örgüt üyelerinin "gaybubet evi" olarak adlandırdığı hücre evine 12 Nisan'da düzenlediği operasyonda gözaltına alınan K.E, H.S, M.Ö, E.G, M.Y. ve Ç.C. çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

 

 

SU TAHLİYE EDİLDİ, TELEFON BULUNDU

Polis, operasyon sırasında bir kişinin balkondan yan tarafındaki inşaat temeli için açılan ve içine su dolan çukura bir şey attığını fark etmişti.Suyun boşaltılmasının ardından çukurda bir cep telefonu bulundu. Olay yeri inceleme ekibinin çalışmasının ardından cep telefonu incelenmek üzere emniyete götürüldü.Zanlılardan M.Y'nin parmak izine rastlanan cep telefonunda, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'un yüklü olduğu tespit edildi.

YORUMLAR 25
  • Ahmet TUNA 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar şeytan, şeytan iblisin ta kendileri. Bunların en kısa zamanda idam edilmesi gerekli.
    Cevapla
  • Giray han 6 yıl önce Şikayet Et
    Hakim savcı ve avukatlara gelen ankesörlü telefon aramaları kamu yararına incelensin ,fetö adliyeden def edilmedikçe tüm operasyonları SIFIR İLE ÇARPIN
    Cevapla
  • Fani 6 yıl önce Şikayet Et
    Kalleşler vatan haini Mınafik imansızlar.İnlerinizde fareler gibi saklansanızda Kahraman Polisimiz Askerimiz Mit mensuplarımız velhasıl Tüm güvenlik güçlerimiz sizi tepeleyecek.O Ucubet evleriniz varsa çakal yuvalarınız kafanıza geçirilecek.Hele bir darbe teşebbüsünde daha bulunun AlimALLAH duman olursunuz duman.
    Cevapla
  • Adsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Yer yuzundekilere merhamet etmeyene Gok Yuzundekide Merhamet etmezmis..idam edin gitsin..bosuna besliyorsunuz..iceride de rahat durmuyor kurumlasiyorlar..
    Cevapla
  • horasanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    adsız kardeş...dinimizi iyi öğrenmeni ve tabirlerini ona göre kullanmanı tavsiye ederim...senin ne demek istediğimi anladığını umuyorum...kal sağlıcakla...
    Cevapla
  • dede 6 yıl önce Şikayet Et
    bunları rabbim sildi Türkiye’den
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya, Fransa ve Hollanda'dan skandal Filistin adımı! Ülkeye girişi yasaklandı
KAAN İtalya'da manşet oldu: Kralların kralı