Ankara Valisi'nden sel baskını açıklaması

Ankara Valisi Ercan Topaca Mamak'ta yaşanan sel baskını sonrası açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 05.05.2018 15:51 GÜNCELLEME 05.05.2018 15:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ankara Valisi Ercan Topaca: Hasar tespit çalışması yapılıyor. Zarara uğrayanların araçlarına ve iş yerlerine fazla dokunmadan toparlanmalarını rica ediyoruz. Sayın Başbakanımızla da konuştum. Bütün hasarın karşılanacağını söyledi ve herkes geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Hastanelere intikal eden 3 yaralı var. Hayati tehlikesi olan kimse yok.  Hasar tespiti yerinde yapılacağı için araçların yerinde kalması gerekir. 

 

 

YORUMLAR 3
  • Plancı 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLÂH afetinden saklasın. Büyük geçmiş olsun. Tamam afete çare yok. Ancak burada belediyelerin hiç mi suçu yok. Şehir planlaması yapılırken daha dikkatli davranılsa en azından büyük çaplı hasarlar meydana gelmez. Dere yataklarında yapılaşma yapılmasa, yeşil alanlara daha fazla yer verilse... hasar olsa da bu kadar olmazdı. Su birikintisinin gideceği yer yok. Toplandığı zaman tahliye edemezsen bunlar meydana gelir.
    Cevapla
  • harun 5 yıl önce Şikayet Et
    devlet neden hasar ödüyor. sigorta diye bir şey icat etmişler. devletin suçumu ki devlet ödesin.
    Cevapla
  • Altyapı 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet insanların zaruri ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüdür. Altyapı yetersizliğinden ötürü yollardan sel akıyor ve insanların malları bundan zarar görüyorsa devlet bu zararı gidermekle yükümlüdür..Cahil kardeşim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi'den olay yaratacak sözler!
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!