UBER'e saldıran magandalar gözaltına alındı

Esenyurt'ta önceki gün UBER aracının önünü keserek sürücüyü tehdit ettikleri iddia edilen 2 taksi sürücüsü gözaltına alındı.

UBER'e saldıran magandalar gözaltına alındı
UBER'e saldıran magandalar gözaltına alındı
GİRİŞ 22.05.2018 23:17 GÜNCELLEME 23.05.2018 08:52
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Esenyurt'ta bir AVM önünde meydana gelen olayda bazı taksicilerin UBER aracının geçişine izin vermeyerek sürücüyü tehdit ettikleri iddia edilmişti. O anlar UBER yolcuları tarafından cep telefonu ile görüntülenmişti. Olayla ilgili soruşturma başlatan Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri müşteki ifadeleri ve kamera görüntülerinden yola çıkarak Ş.K ve İ.B. isimli ticari taksi sürücülerini gözaltına aldı.

YASAL SÜREÇ BAŞLATILDI

 

2 taksici hakkında tehdit, hakaret ve mala zarar verme suçlarından ifadeleri alınarak yasal süreç başlatıldı.

YORUMLAR 59
  • cezalandırıcı 5 yıl önce Şikayet Et
    mesele taksi-über meselsi değil. Mesele şoför esnafının ahlaksızlığı, terbiyesizliği. Mesele devletin şiddete karşı çok yumuşak davranması. mesele bu ülkede ceza ve ceza sisteminin yetersizliği
    Cevapla
  • ME~T~İN 5 yıl önce Şikayet Et
    suç ne taksici de ne O uberde suç devletimizde adam gibi kanunu yasayı koyun Herkes yerini hududunu bilir
    Cevapla
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    uber midir nedir amerikan şirketi gitsin o boşluğu bi türk şirketi doldursun. taksiciler de biraz kendilerine çeki düzen verip müşterının tercihi olmaya gayret göstersin.
    Cevapla
  • Yildiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Meslegini olmasi gereken sekilde uygulamayan, kendini gelistirmeyenlerin sonu bu iste.Araba surmenin yani sira baska seylerlede gelistirmeli egitim olmali(ilk yardim,yabanci dil,musteriyle olan davranis/konusma sekli, guvenligi yasak ters & tehlikeli yerlerde yolcu indiriyorlar).ehliyetsiz bile yolcu tasiyorlar kati kurallar olmali bu sari taksilerede! Bunun zemini kendileri hazirladi sebep oldu birsuru faktorlere bakarsan...
    Cevapla
  • dimağ 5 yıl önce Şikayet Et
    geneline değil değil lafım ama istanbulda birçoğu maganda tipli herkes nasibine demiyor turistleri 10 km yol için 100 dolara kazıklayanlar bunlar değil sankim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!