Erdoğan Demirören'in eşi Tülin Demirören kimdir? Çocukları...

Türkiye'nin en büyük medya patronu Erdoğan Demirören, 80 yaşında hayata gözlerini yumdu. Peki, Demirören Holding'in kuruculuğunu ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Erdoğan Demirören'in eşi Tülin Demirören kimdir? Eşinin büyük destekçisi olan Tülin Demirören aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Erdoğan Demirören'in eşi Tülin Demirören kimdir? Çocukları...
Erdoğan Demirören'in eşi Tülin Demirören kimdir? Çocukları...
GİRİŞ 08.06.2018 15:55 GÜNCELLEME 08.06.2018 15:55

Doğan Medya Grubu bünyesini satın almasıyla gündeme gelen Erdoğan Demirören, solunum yetmezliği hastalığından ötürü yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutuluyor. Fakat, ülkemizin en büyük medya patronlarından Erdoğan Demirören yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda ettiğinin bilgisine ulaşıldı. Demirören Holding'in kuruculuğunu ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini icra eden Erdoğan Demirören'in hayatını kaybetmesinin akabinde, eşi Tülin Demirören ve çocuklarının da kim olduğu ve hayatına ilişkin sorgulamalar hız kesmeden yürütülmeye başlandı. Peki, gündemde kamuoyu tarafından yoğun bir şekilde araştırma konusu haline getirilen Erdoğan Demirören'in eşi Tülin Demiören kimdir? Tülin Demirören aslen nereli ve kaç yaşındadır?İşte, Erdoğan Demirören'in eşi Tülin Demirören ve çocukları hakkında ayrıntılı bilgiler...

ERDOĞAN DEMİÖREN’İN AİLESİ HAKKINDA BİLGİLER…

Demirören Holding'in kuruculuğunu ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Erdoğan Demirören'in eşinin adı Tülin Demirören’dir. Erdoğan Demirören’in Tülin Demiören ile evliliğinden 2 oğlu 1 kızı bulunmaktadır. Erdoğan Demirören'in; Yıldırım Demirören, Meltem Demirören ve Tayfun Demirören isimlerinde çocukları bulunmaktadır.

erdoğan demirören

ERDOĞAN DEMİRÖREN'İN EŞİ TÜLİN DEMİRÖREN KİMDİR?

Doğan Medya Grubu bünyesini satın alan Erdoğan Demirören eşi Tülin Demirören sosyetenin tanınmış ve sevilen isimlerindendir. Erdoğan Demirören'in eşi Tülin Demirören uzun yıllar boyunca eşinin daima yanında yer alarak en büyük destekçisi olmuştur.

tülin

ERDOĞAN DEMİRÖREN’İN OĞLU TAYFUN DEMİRÖREN'İN KİMDİR?

Erdoğan Demirören'in oğlu Tayfun Demirören, medyada nadiren görünen isimler arasındadır.Tayfun Demirören, Demirören şirketlerinde yönetim kurulu üyesidir. Ve eşi Reyhan Demirören ile 2003 yılında evlilik gerçekleştirmiştir. Tayfun Demirören'in 2'si kız 3 çocuğa sahiptir.

tayfun

ERDOĞAN DEMİRÖREN'İN TORUNLARI KİMLERDİR?

Yıldırım Demirören ile eşinin 3 çocukları bulunmaktadır. Çiftin ilk çocukları biri kız biri erkek olan ikizleri. Yıldırım Demirören'in ikizlerinden kız olanın ismi Yelda Demirören'dir. 1995 doğumlu olan Yelda Demirören sosyetenin gözdeleri arasında yer almaktadır.

Yelda'nın ikizi olan erkek kardeşinin adı ise Erdoğan Demirören'dir. Demirören çiftinin en küçük çocuklarının ise 2007 doğumlu Emre Cemal'dir.

erdoğan

ERDOĞAN DEMİÖREN’İN KIZI MELTEM DEMİRÖREN KİMDİR?

Meltem Demirören, Erdoğan Demirören ve eşi Tülin Demirören'in tek kızlarıdır.

Erdoğan Demirören'in holdingte sağ kolu olan Meltem Demirören, Doğan medya grubu satın alınana kadar pek ön planda değildi. Doğan medya grubu satın alınınca Meltem Demirören medya imparatorluğunun yöneticisi oldu. Meltem Demirören Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini icra etmektedir.

Meltem Demirören'in eşinin adı ise Kıvanç Oktay'dır. Demirören ailesinin damadı olan Kıvanç Oktay, Beşiktaş camiasında tanınan isimlerindendir. Öte yandan Meltem Demirören'in Murat Oktay isminde bir oğlu bulunmaktadır.

meltem

ERDOĞAN DEMİRÖREN’İN OĞLU YILDIRIM DEMİRÖREN KİMDİR?

Erdoğan Demirören'in çocukları arasında TFF Başkanı Yıldırım Demirören, kamuoyunda en çok tanınan isimlerindendir. Yıldırım Demirören'in eşi ise Revna Demirören'dir ve Ulusoy ailesine mensuptur. Yıldırım Demirören eşi ile 24 Temmuz 1991 tarihinde görkemli bir düğün töreni ile evlilik gerçekleştirdiler.

yıldırım

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi