400 bin seveniyle kimi destekleyeceğini açıkladı!

Sultan Baba İlim ve Hizmet Vakfı, 24 Haziran 2018 Türkiye Genel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'yi desteklediklerini açıklayan bir video yayınladı.

GİRİŞ 19.06.2018 17:24 GÜNCELLEME 19.06.2018 17:31
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Türkiye bazında yaklaşık 400 bin üyesi olan ve Konya, Trabzon, Ankara, Afyon ve İstanbul gibi illerde hayır çalışmaları yürüten Sultan Baba Ilim ve Hizmet Vakfı, başkanı Hüseyin Tamgüney, seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye oy vereceklerini beyan etti ve ''Oy vermek yetmez, çalışmalıyız'' sloganıyla bir video yayınlandı. 

YORUMLAR 87
  • Dava dertlisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir video vatan millet bayrak için çalışmaya devam inşaallah
    Cevapla
  • 44Abdullah44 5 yıl önce Şikayet Et
    adam en doğal olan hakkını açıklamış,doğruda yapmış herkes safını belirlemeli,utanmazlar pkk ile beraber hareket edeceğiz deiyorlarda bu demicekmi desin kardeşim doğal...helal olsun..bende açikliyom reis...ak parti...
    Cevapla
  • Jirinowski 5 yıl önce Şikayet Et
    Peygamber ümmet içinde büyük karaltıda (en kalabalık grup mesela ehli sünnet) bulunun diyor. Ümmetim yanlışta birleşmez diyor. Dolayısıyla Türkiye için AKP çoğunluğu hak yoldur. AKPyi hocalar, dindarlar, islam alimleri, imamlar seviyor. Cahil gençler, beynamazlar, pkk severler, din dışı olanlar sevmiyor. Bugünkü ulusalcıların atası sağ sol çatışması yaşadı. O savaşta biz yoktuk. Çünkü biz dünyacı değiliz. Şeytani ideoloji peşinde koşmayız. Aynı kesim gene dünya için çalıyor, söylüyor, kuduruyor. Uhrevi beklentileri yok.
    Cevapla
  • Talha 5 yıl önce Şikayet Et
    ''Oy vermek yetmez, çalışmalıyız''
    Cevapla
  • osman. 5 yıl önce Şikayet Et
    AKMHP bu milletin hayirli kaderi insallah. bu vatani biz aldik ilelebet sahip cikacagiz...dili zikirli eli kilicli cengaverleri Allah basimizdan eksik etmesin.. akmhp den baska caremiz yok..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?