Sürat Kargo sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?

2003 tarihinden beri hizmet sağlayan kargo sektörünün en genç kuruluşlarından Sürat Kargonun hafta içi-hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Peki, müşterilerin sıklıkla tercih ettiği Sürat Kargo sabah saat kaçta açılıyor, akşam saat kaçta kapanıyor? Sürat Kargonun çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

Sürat Kargo sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
Sürat Kargo sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
GİRİŞ 21.06.2018 16:28 GÜNCELLEME 21.06.2018 16:34

Dağıtım ağı ve personel açısından zengin kuruluşlar arasında yer alan Sürat Kargo, 2003 tarihinden bu yana müşterine taşımacılık alanında sınırsız hizmet sağlamaktadır. Kurumsal yahut bireysel ayrımı olmaksızın bütün müşterilerini kapsayacak şekilde kesintisiz lojistik ve dağıtım faaliyetlerini gerçekleştiren Sürat Kargo’nun hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Peki, gerek ülkemizin dört bir tarafına gerekse dünyanın 228 ülkesinde müşteri memnuniyeti esasıyla hizmet veren Sürat Kargo sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? Çok geniş bir hizmet yelpazesine sahip olarak kendisini tercih eden müşterilerinin ihtiyaçlarını öncelikleri arasına alarak daima yeni teknolojiler ve hizmetler geliştiren Sürat Kargo çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri!

SÜRAT KARGO ÇALIŞMA / MESAİ SAATLERİ NELERDİR?

Sürat Kargo'nun hafta içi çalışma/mesai saatleri incelendiğinde; sabah saat 9:00  saatlerinde açılmaktadır ve akşam ise 18:30 saatlerinde kapanmaktadır. Sürat Kargo'nun hafta sonu çalışma/mesai saatleri de; cumartesi günleri sabah saat 9:00'da açılış yapmaktadır, öğle saat 14:30'da kapanış yapmaktadır. Öte yandan Sürat Kargo, sadece pazar günlerinde müşterilerine hizmet sağlayamamaktadır.

SÜRAT KARGO İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Sürat Kargo merkez binası, Mahmutbey Mah. Soğuksu Cad. No: 31 Bağcılar/İstanbul adresinde yer almaktadır.

Sürat Kargo merkez şubesine 212 410 30 30 numaralı telefon üzerinden ya da 212 410 30 31 faks numarasıyla aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

sürat kargo

SÜRAT KARGO HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER...

Hizmet anlayışını sağlıklı, kaliteli ve güvenilirlilik ilkelerini baz alarak oluşturan Sürat Kargo, 2003 tarihinde  lojistik ve dağıtım sektörünün en genç şirketlerinden biri olarak kurulmuştur. Öte yandan müşteri ve çalışan memnuniyeti esasıyla hizmetlerini ve faaliyetlerini gerçekleştiren Sürat Kargo, hem ülkemizin dört bir tarafına hem de dünyada 228 ülkeye ulaşmaktadır. Bunların yanı sıra gerek kurumsal gerekse bireysel müşterilerine taşımacılık hizmeti sağlayan Sürat Kargo’nun; 1600 araçlık dev filosu, 700’e yakın şube, 5000’i aşkın personeli ve 1100 üzerinde mobil dağıtım alanı bulunmaktadır. Aynı zamanda; ağır yük taşımacılığı konusunda ise, pek çok kargo şirketinin kabuk etmediği ağırlıktaki paketleri de taşıyabilmesi açısından müşterileri tarafından devamlı olarak tercih edilen kuruluş olma özelliği göstermektedir. Daima yeni teknolojiler ve hizmetler geliştiren, tüm bunları yakından takip eden Sürat Kargo, hem emniyetli ve kaliteli hem de adını aldığı gibi süratli taşımacılık faaliyetini gerçekleştirmek prensipleri arasındadır.

SÜRAT KARGO

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!