Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan idam açıklaması!

Son günlerde çocuk kaçırılmaları ve hayvanlara yapılan işkencelerin ardından idam cezası gündemden düşmüyor. Son olarak Eşi Emine Erdoğan’la birlikte Ankara’ya gitmek için Atatürk Havalimanı’na hareket eden Erdoğan aracında yönetilen bir soru üzerine idam cezası hakkında açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan idam açıklaması!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan idam açıklaması!
GİRİŞ 12.07.2018 09:42 GÜNCELLEME 12.07.2018 12:34
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Özellikle sosyal medya üzerinden sık sık idam konusunda paylaşım yapan milyonlarca kişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelecek açıklamaya gözünü dikti. Son günlerde yaşanan ccı haberlerin ardı ardına gelmesi sonrası 'idam cezası' ve 'kimyasal hadım' tekrar tartışılmaya başlandı. 

Eşi Emine Erdoğan’la birlikte Ankara’ya gitmek için Atatürk Havalimanı’na hareket eden Erdoğan, Sarıyer Hacıosman’da kendisine el sallayanları görünce makam aracını durdurup kendisine el uzatanlarla tokalaştı. Bir kadın, hayvan hakları yasası ve idamcezası konusundaki beklentisini dile getirdi.

“Yavaş, yavaş” yanıtını veren Erdoğan, “Hayvan hakları zaten gündemde de, idam cezası tabii biraz daha zor. Anayasa kararı gerekiyor” diye konuştu. Kalabalık içinde 15 Temmuz gazisinin yakınını gören Erdoğan, hatır sordu. Erdoğan, “Allah sizi düşmanlardan korusun“ sözlerine de “Amin” diyerek karşılık verdi. Sohbet anları, kalabalık içindeki biri tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

 

 

KİMYASAL HADIM NASIL YAPILIYOR?

Acı haberlerin ardı ardına gelmesi sonrası 'idam cezası' ve 'kimyasal hadım' tekrar tartışılmaya başlandı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül daha önce kabul edilen kimyasal hadımın birkaç gün içinde yürürlüğe konabileceğini söyledi. Bozdağ'ın da ‘Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız.' sözleri ardından ‘cinsel kastrasyon (kimyasal hadım) nedir?' soruları sıklaştı.

Kimyasal hadım yönteminde çeşitli kimyasallar kullanılarak yapılan hadım etme işleminde mahkumlara belirli aralıklarla ilaç veriliyor. Kimyasal hadım yönteminde diğer hadım şekillerinde olduğu gibi penis ve testisler kesilmiyor. Haplar ve iğneler sayesinde cinsel saldırı suçunda bulunan suçlunun testosteron hormonu azaltılıyor ve cinsel isteği ortadan kaldırılıyor.

Kimyasal hadım; Birleşik Krallık, Polonya, Moldova, Estonya, Amerika Birleşik Devletleri, Arjantin, Avustralya, Hindistan, İsrail, Rusya, Güney Kore gibi ülkelerde yakın zamanlarda çeşitli cinsel saldırı vakalarında kullanıldı.

YORUMLAR 12
  • elcan 5 yıl önce Şikayet Et
    kendimizi onlarin anne babasinin yerine koyalim en dogru karari ozaman veririz meleklerde rahat uyurlar o katili bana versinler ona oyle isgence yaparimki olmek icin yalvarir #LEYLA#EYLUL#icin tum cocuklar icin
    Cevapla
  • elcan 5 yıl önce Şikayet Et
    nolur idam gelsin yeter cocuklarin yasama hakki elinden alindigi ben kac aydir kendime gelemiyorum ahiretde leylanin eylulun yuzune nasil bakicaz onlarin bevali idam gelene kadar het kesin boynunda
    Cevapla
  • berk yıldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    bence idam gelmeli
    Cevapla
  • berk yıldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    bencede idam gelmeli tecavzülere hayvan katillerine masum insanları katledenlere çoçukları öldürünlere gelmeli yazık leyla eylül allah mekanınızı cennet eylesin allah sizinle beraber çok üzüldüm
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Diyelim ki suçu işleyeni hadım etttiniz ve bi süre sonra salı verdiniz.. suçun mağduru sizin çocuğunuz olsa ve suçlu bir gün karşınıza çıksa ne tepki verirdiniz merak ediyorum. Yani suçlu işte cezamı çektim bana hiç birşey yapamazsınız diyerek ve sırıtarak karşınıza gelse çocuğunuzun yüzüne bakabilecekmisiniz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız