İstanbul'daki apartmanda dehşet!

İstanbul Esenyurt’ta bir kadın, çocuklarıyla birlikte yaşadığı apartmanda eski kocasının bıçaklı saldırısına uğradı. Apartmanda pusu kuran saldırgan, eski karısını 13 yerinden bıçakladı.

İstanbul'daki apartmanda dehşet!
İstanbul'daki apartmanda dehşet!
GİRİŞ 16.07.2018 12:20 GÜNCELLEME 16.07.2018 12:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi’nde sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, eski karısı N.Ö.'yü sürekli rahatsız eden S.G., bugün 2 çocuk annesi eski eşi evinde otururken sessizce apartmana girdi. Apartmanın bodrum katına inen merdivenlerinde saklanan S.G., kadının evden çıkmasını bekledi.

Bir süre sonra oturduğu daireden çıkarak apartman kapısına yönelen N.Ö., eski eşi S.G.'nin bıçaklı saldırısına uğradı. 13 yerinden bıçaklanan talihsiz kadın, komşularının çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Apartman kan gölüne dönerken kadının hayati tehlikesi devam ediyor. Polis olayın ardından kaçan S.G.'yi arıyor.

YORUMLAR 4
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Boşandıktan sonra kadın,erkeğin boşanma sebebini ortaya çıkaran işler yapınca hal böyle oluyor. Mesela koca, kadının kendisini aldattığını iddia ediyor. Fakat kadın bunu yalanlıyor. Koca ıspat edemese dahi boşanmak istiyor. Boşanıyor! Nafakada cabası... Sonra bir bakıyosun aaa o da ne Kadın boşanma gerekçesi olarak kocasının ıspat edemediği yasak ilişki ile yaşamaya başlıyor. Erkek hazmedemeyip öldürüyor. Bakın olayların çoğu bu şekilde. Kadın boşanıyorsa ya adam gibi bir başkası ile evlenir. Ya da bu evlilik olmadan onunla bununla düşüp kalkmaz. Olayın başlangıcına gelirsek eğer kadın-erkek aldatırsa film genelde böyle final verir.
    Cevapla
  • RUHİ CİNNET BURADA 5 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi evlenenleride öldürüyorlar zonguldakda gecen gün kadın boşanmış 2 yıl sonra başka bir adamla evlenmiş eski koca yeni kocaya baltalı pusu atmış ve adamdaki yaralar dikişler o biçim ölümden dönmüş işin öbür boyutu ise eski koca yı tutuksuz salıvermişler adam tutku cinayeti demiş iyimi KANUN YOK ..
    Cevapla
  • Ülkücü 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir karıncayı bile incitme sakın evlat.
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    insan yaptığı işin sonunu düşünmez mi diyeceğim ama memlekette ceza yok ki....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!