İki yeni kararname yayınlandı

İki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Cumhurbaşkanlığı bünyesinde iki yeni başkanlık kuruldu. Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile İletişim Başkanlığı'nın kurulduğuna dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

İki yeni kararname yayınlandı
İki yeni kararname yayınlandı
GİRİŞ 24.07.2018 08:05 GÜNCELLEME 24.07.2018 08:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

 Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle, RTÜK, Kültür ve Turizm Bakanlığıyla, TRT ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığıyla ilgilendirildi.

Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Kültür ve Turizm Bakanlığıyla; Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığıyla ilgilendirildi.

"Bakanlıklara Bağlı, İlgili ve İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile İlgili 2018/2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi" Resmi Gazete'de yayımlandı.  Buna göre RTÜK, Kültür ve Turizm Bakanlığıyla; TRT ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığıyla ilgilendirildi.

 

 

YORUMLAR 6
  • 2023 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlete büyük zararı olan tüm gereksiz Rotasyon ve yer gezdirme uygulamaları kaldırılsın. Gereksiz ve angarya yer gezdirmeler sonucu hem devlet kasası zarar ediyor hem Trafik kazalarının artmasına neden oluyor. Kamuda herkes kendi memleketine ve yakınlarının yanına gitmeye teşvik edilmeli. uzak mesafe tayinler her tür zarar bu ülkeye.
    Cevapla
  • çantadaki keklik 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başkanım, bir çok başkanlık ve müdürlüğün kapatılması gerekirken yenileri açılıyor devlet kurumlarında çok fazla israf var.Artık başkan üst noktadan kanun çıkarabiliyor görevlendirme yapabiliyor ve istediği kurum ve kişiye yetki verebiliyor daha sade bir devlet anlayışı olmalı.Artık ülkenin kontrolü tamamen başkanda olduğundan; Bel. başkanları,Millet vekilleri müdürler,müsteşarlar vs için harcamalara kısıtlama getirilmeli.
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    yem fiyatlari almış basini gidiyor bi kararnamede buna çıkarın tabi köylüyü seviyorsanız hayvancilik sektörü kan ağlıyor perişan
    Cevapla
  • dna 5 yıl önce Şikayet Et
    Eminmisin kanaat et
    Cevapla
  • Real yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Biryer biryere baglaniyor da ne yapacaklar onu deyiverin hele
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    kimin düzenini getirdilerse onun dediğini yapıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor