13 gündür kayıptı... Gelen telefonla şoke oldular!

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki genç kızdan 13 gündür haber alınamıyor. Annesini arayan genç kızın internette tanıştığı biriyle İstanbul’da evlendiğini söylediği öğrenildi.

GİRİŞ 09.08.2018 17:37 GÜNCELLEME 10.08.2018 10:10
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Anne Ümmü Hürü Kulaç, kızı Büşra Kulaç’ın 27 Temmuz Cuma günü ‘teyzeme gideceğim’ diyerek evden çıkıp, bir daha geri dönmediğini söyledi. Kızıyla iki kez telefonla görüştüğünü, kendisine internette tanıştığı birisiyle evlendiğini söylediğini belirten anne Kulaç, kızının can güvenliğinden endişe duyduğunu ifade etti. 

Kızının 13 gün önce gittiğini, 8 gündür haber alamadığını söyleyen anne Kulaç, "Kızım Büşra Kulaç 13 gündür kayıp, evden ‘teyzeme gideceğim’ diyerek çıktı. Ertesi gün beni aradı, ‘Ben evlendim’ dedi. Aradan üç gün geçtikten sonra bir daha aradı. 8 gün oldu, hiç kimse dönmedi bize. Bizim ciğerimiz yandı bittik, artık dayanacak gücümüz kalmadı. Kızım nerede isen bir ses soluk ver, yeter artık. Anlaşma yolundayız. Onlar da anlasınlar bizi artık. İstanbul’a gittiğini söyledi, evlendiğini söyledi ama ben buna inanmıyorum. O taraftan bizi hiç kimse, ne eşi olsun, ne kayınvalidesi, ne kayınbabası hiç kimse bizi arayıp sormadı. Belki zorla kaçırıldı kızım. Evlendiyse çıksın ortaya, evlenmediyse de kimin elindeyse Allah rızası için bıraksınlar yavrumu benim, yeter artık" diye konuştu.
KAYNAK: İHA
YORUMLAR 32
  • anonim 5 yıl önce Şikayet Et
    17 yaşında reşit olmamış. nasıl evleniyor. kaçıyor ertesi günü evlendim diyor. o nikah süreci vs en az 1 hafta sürüyor. kızım yapma yapma hayatının hatasını yaparsın 18 yaşında aynısını ben yaptım bin defa pişman oldum geldiğim yer babamın evi oldu yine hayatının baharında bunu yapma. o gittiğin sana en fazla 2-3 ay gerçek yüzünü göstermeyecek. sonrasında nasıl birisi olduğunu anlayacaksın. kafanı duvarlara vuracaksın. adam olsa seni böyle kandırmaz hadi onu bırak anneni babanı arar kızın benim yanımda der.
    Cevapla
  • izmir 5 yıl önce Şikayet Et
    17 yaşımdaki biri resmi nikah kıydıramaz yalan
    Cevapla
  • izmir dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    kızlar 20 yıllık zorlukla gecesi gündüzüyle anne ve babasının özverileriyle emeğiyle büyüyor ancak internette 1-2 hafta tanıştığı birine kaçmayı marifet sanıyor herkes internetten yalan atar öğretmenim zengin esnafım diye sonrada pişmanlık fayda vermez hadi evlendiği kişiyle geçinemedi nereye gidecek ne halt yapacak
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    hep suç internete bulunmasın,internette Kuran dan sureler,mevlitler,din konusubda bilgiler,namaz kılmayı öğreten videolar,bilgi sahibi olmamızı sağlayan belgeseller,sağlık konularında yardım almamızı sağlayan siteler gibi birçok faydalı şeyde var.ayrıca facebook da iyi kullanılırsa akraba ve arkadaşlarımızla istediğimiz zaman sohbet etmemizi sağlıyor. kötülük insanın mayasındadır,böyle şeylerde aranmamalı.mesala silah vatanı savunmak içinde kullanılır,katil olup adam öldürmek içinde,yani suç kullanılan şeyde değil,onu kullanandadır.
    Cevapla
  • Hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum arkadaşa
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    İnternet çıkmadan önce saydıklarınız hiç yoktu zaten! İnternetin bir faydası varsa 10 zararı var
    Cevapla
  • rana 5 yıl önce Şikayet Et
    artık aileler çocuklarının evliliğini bile sosyal medyadan duyuyor oldu sosyal medya -a sosyal - bi toplum oluşturuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor