Herkes düğün arabası sandı gerçek çok farklı çıktı

İnsan kaçakçılığı yöntemlerini sürekli yenileyen hayal tacirleri, şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yöntem kullanarak 11 göçmeni yurtdışına kaçırmak isterken Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine yakalandı.

Herkes düğün arabası sandı gerçek çok farklı çıktı
Herkes düğün arabası sandı gerçek çok farklı çıktı
GİRİŞ 29.08.2018 15:12 GÜNCELLEME 29.08.2018 15:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Burdur-Antalya karayolu üzerinde trafik uygulaması gerçekleştiren Jandarma ekipleri, düğün aracı gibi süslenmiş Mercedes Vito marka araçtan şüphelendi. Aracı durduran ekipler, büyük bir şaşkınlık yaşadı. Çünkü düğün aracı süsü verilen minibüste gelin ve damat yerine 8 Afganistan, 3 Pakistan uyruklu 11 göçmen ve bu göçmenlere aracılık yaptığı belirlenen Filistin uyruklu A.İ.M. olduğu belirlendi.

Araçta arama yapan ekipler, 11 adet can yeleği ve göçmenlere ait olduğu tahmin edilen 2 adet çanta ele geçirildi. Olayın hemen ardından göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen Filistin uyruklu A.İ.M. gözaltına alındı. Yabancı uyruklu şahıslar ise ilk sorgularının ardından Antalya İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

 

 

 Düğünden dönüyoruz dedi, jandarma şaşkına döndü

 Olayla ilgili Hürriyet’e konuşan Jandarma yetkilileri, şu bilgileri aktardı: “Aracı gece geç saatte tespit ettik. İlginç olan düğün arabası var ama konvoy yoktu. Hemen aracı durdurduk. Şoför Türkçe biliyordu. Kendisinin servis şoförü olduğunu söyledi ve ‘Düğünden dönüyoruz’ beyanında bulundu.”

 Ne gelin var, ne damat

 “Aracın içine baktığımızda ne gelin ne damat vardı. Üstelik aracın içinde 11 adet hiç açılmamış can yeleği vardı. Yapılan kimlik sorgusunun ardından şahısların tamamının yabancı uyruklu olduğunu tespit ettik. Filistin uyruklu A.İ.M. gözaltında. İlk sorgusunda göçmenleri tanımadığını, whatsapp üzerinden kendileri ile irtibat kurulduğunu, taşımacılık için de para almadığını savundu.”

YORUMLAR 13
  • Deniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'ye girerken yakalayın bunları,çıkarken değil!!!Salın gitsinler ,bırakın Merkel düşünsün onu.
    Cevapla
  • r t e 5 yıl önce Şikayet Et
    o adamların nereye gittiyi hakkında hiç bilgi yok haberde nerden biliyorsunuz belki ajanlar belki insan kaçakçıları suç örgütü sorgulanmaları lazım
    Cevapla
  • Yanliş 5 yıl önce Şikayet Et
    Hersey devlette beklenmez hem gocmenler den dert yaniyoruz sonrada gitmek isteyene engel oluyoruz bu ne celişki gorevli memurlar biraz esnek davranmali
    Cevapla
  • cerrah 5 yıl önce Şikayet Et
    tüm özgürlükler sınırlıdır.sınıra gelince engellenir.
    Cevapla
  • 5226 5 yıl önce Şikayet Et
    insanların seyahat hürriyetine neden engel olunuyor'ki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar