Saldırı hazırlığındaki teröristlere ağır darbe

TSK'dan art arda son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Hatay ve Kuzey Irak'ın Gara bölgesinde saldırı hazırlığında olan 15 teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedildi

Saldırı hazırlığındaki teröristlere ağır darbe
Saldırı hazırlığındaki teröristlere ağır darbe
GİRİŞ 29.08.2018 21:11 GÜNCELLEME 29.08.2018 21:45
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Hatay kırsalında düzenlenen hava harekatında saldırı hazırlığındaki 6 terörist etkisiz hale getirildi.

IRAK'IN KUZEYİNDE 9 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

 

 

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine düzenlenen hava harekatında saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen silahlı en az 9 terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde bölücü terör örgütüne yönelik hava harekatı düzenlendi.

Harekatta, üs bölgelerine ve sınır karakollarına saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu silahlı en az 9 terörist etkisiz hale getirildi.

YORUMLAR 40
  • Ölüm geliyor 5 yıl önce Şikayet Et
    Pkk için yeni bir sürpriz geliyor. Bu defaki gerçekten ölümcül. Pkk için ölümden kaçış artik yok. Bekleyin.
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 5 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuz gecesi " ses hızında alçaktan geçen F-16'larla nasıl millet sindirilmeye çalışıldıysaaaaa"...düşünsenize "KANDİLDE MAGARADASINIZ VE TEPENİZDEN DEVAMLI UÇAK GEÇİYOR" Bomba atsa da atmasa da devamlı tepelerinde olun kiiii psikolojik olarak yıkıcı olsun...!!!
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu aralar haberleri iyi takip ediyorum ne olduda bukadar terörist öldürülmeye başlandı kırmızı katagoridekilerde dahil ...eskiden demekki içimizdeki hainler bilgi veriyorlardı kaçın bizimkiler geliyor.. eskiden hergün şehit haberi alıyorduk şimdilerde çok şükür .. öyle değil...
    Cevapla
  • Asım 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah Razı Olsun.
    Cevapla
  • Kut Alp 5 yıl önce Şikayet Et
    Her attığınızı Allah adına atın,kafirleri ve uşaklarını cehenneme yollayın. Siz Mehmetçiksiniz,sizin tanımınızı süslü,ses tonunu ayarlayan adamlar yapamaz. Siz"Gazi" olmaya bakın. Gazi olmanız için harp ediyor olmanız yeter,illa yaralanmanız gerekmez. Allah yolunda,Allah adına niyet edin cihada yeter ki. Bu bayrağa,bu vatana,namusa uzanan elleri kırın. Rabbim hepinizi korusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brezilya'da sel: Porto Alegre Havalimanı sular altında kaldı
Bakanlık duyurdu! Türkiye birinci sırada