Hulusi Akar'dan kritik İdlib açıklaması!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Rusya Savunma Bakanı ile yaptığı görüşmenin ardından çok kritik açıklamalar yaptı. Akar: " Ateşkes bozulmadan 3,5-4 milyon insanın güvenliğinin sağlanmasına, yardımların yürütülmesine ve saldırıların durmasına gayret ediyoruz" dedi.

Hulusi Akar'dan kritik İdlib açıklaması!
Hulusi Akar'dan kritik İdlib açıklaması!
GİRİŞ 30.08.2018 10:14 GÜNCELLEME 30.08.2018 10:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Akar, Münbiç ve İdlib'e yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Akar, Münbiç'e ilişkin, "Yavaş da olsa ilerleme oluyor. Muhataplarımıza YPG/PKK'nın bölgeyi terk etmesi konusunu sürekli hatırlatıyoruz" dedi.

 

 

İdlib konusunu da değerlendiren Akar, "Ateşkes bozulmadan 3,5-4 milyon insanın güvenliğinin sağlanmasına, yardımların yürütülmesine ve saldırıların durmasına gayret ediyoruz" ifadesini kullandı.

"DEAŞ İLE KARADAN SAVAŞAN TEK ÜLKEYİZ"

Akar ayrıca, "Karadan DEAŞ ile yüz yüze gelen tek devlet biziz. Diğerleri havadan, şuradan, buradan bu mücadeleye girdiler. Bizim arkadaşlarımız göğüs göğüse muharebelerle en radikal DEAŞ'lılardan 3 bine yakınını bulundukları bölgede etkisiz hale getirdiler" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR 2
  • Nizam-ı-alem 5 yıl önce Şikayet Et
    Savaş havada denizde nerede başlarsa başlasın karada biter. ALLAH'ın izniyle karada şanlı ordumuzun karşısında duracak hiç bir güç tanımıyorum.
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Üst akıl ingiliz derin devletinin dünyaya yaydığı ekonomik krizin ve terörün çözümü bir lider etrafında toplanarak islam birliğini kurmaktır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi