Müdür ile öğretmen yumruk yumruğa kavga etti

Edirne'de, Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Nihat T. (44) ile iddiaya göre, mesaiye gelmediği için tartıştığı öğretmen Salim H. (43), yumruk yumruğa kavga etti. Taraflar birbirlerinden şikayetçi olurken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, müdür ve öğretmen hakkında idari soruşturma başlattı.

Müdür ile öğretmen yumruk yumruğa kavga etti
Müdür ile öğretmen yumruk yumruğa kavga etti
GİRİŞ 19.09.2018 15:31 GÜNCELLEME 19.09.2018 15:33
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Barutluk Mahallesi'ndeki Fevzipaşa İlkokulu'nun müdürü Nahit T., okulların açıldığı ilk gün mesaiye gelmeyen öğretmen Salim H.'yi telefonla arayarak okula gelmesini istedi. Bunun üzerine müdür ile öğretmen arasında telefonda tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından okula gelen öğretmen Salim H., müdür Nihat T.'nin odasına gitti. Burada tekrar başlayan tartışma, kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. Büyüyen kavgayı araya giren diğer öğretmenler güçlükle sona erdirdi. Nahit T. ile Salim H., olaydan sonra polis merkezine giderek birbirlerinden şikayetçi oldu.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cirit, olayın araştırılması için okula müfettiş gönderildiğini, idari soruşturma başlatıldığını söyledi.

YORUMLAR 45
  • zeki turkmen 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten ayıp Sizler daha evlerinizde iki üç çocuğu egitemeyip onları arsız şımarık yetiştirip başa çıkamayınca da aman öğretmen egitsin deyip okula sanıyorsunuz bir öğretmen in başında 40 öğrenci var kolay geliyor size konuşması siz uğraşın bütün sene bakalım 2 ay yetiyormu tatil icin. Önce öğretmene saygı duymayı öğrenin.sizin çocuklarınız ve geleceğimiz onlara emanet. Saygılarımla.
    Cevapla
  • Mehreba 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp, ayıp beyler. Örnek olması gereken insanlar sınız.
    Cevapla
  • xXx 5 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten yatan bir zihniyetin ürünü, yetiştirilen nesilde bunun en iyi ispatı
    Cevapla
  • Serkan sert 5 yıl önce Şikayet Et
    19 yıllık öğretmenim hic 3 ay tatil yapmadım bizim tatilimiz 1 temmuz 1 eylül arası yani 2 aydır.Sayfada saçma sapan yorum yapan insanlar umarım hesaplayabilirler.Madem öğretmenlik yatma yeri çiftlik varsa çapın kapasiten öğretmen olun hadi bakalım görelim kurtarın turkiyeyi mangalda kül bırakmayanlar bekliyoruz....
    Cevapla
  • Betül 5 yıl önce Şikayet Et
    Murat Karacam abicim 2 ay tatil cok geliyosa biraz zorlayacaktin okuyacaktin ögretmen olacaktin. Ögretmenlik cok kolay gibi geliyo size. Sizin evlerinizde 1 saat uğraşamadığınız tek çocukla bir ögretmen sabahtan aksama kadar 20-30 tanesiyle bir anda uğraşıyor. Bunlardan da bahsetsenize? Yedigi dayaklar hakaretler suclamalar, ögrencisi,velisi, idaresi bunlardan da bahsedin sizi bir günlüğüne ögretmen olmaya davet ediyorum. Burdan yazmak kolay.. takmışsınız bir tatile başka laf bildiğiniz yok.. Her yerde olduğu gibi ögretmenlikte de maalesef yanlış hatali insanlar var ama bütün öğretmenleri aynı kefeye koymanın anlamı yok.
    Cevapla
  • murat karaçam 5 yıl önce Şikayet Et
    kendi azınla söylüyorsun 2 aydır tatilimiz diye özel sektörde 15 gün o da kullanabilirsen
    Cevapla
  • analiz 5 yıl önce Şikayet Et
    devlete kapagi at sonra yan gel yat anlayisindan tum memurlarin kurtulmasi lazim gorevini yapmayan memurun yerine o gorevi hakkiyla yerine getirecek ne anakuzulari var işsiz
    Cevapla
  • Musa 5 yıl önce Şikayet Et
    Hah hah hah. O ana kuzuları eğer başta yatmasalardı memur, öğretmen, doktor olurlardı. Boş laf vermeyi ne kadar seviyor bazıları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü