Kına gecesinde gelinin korkunç ölümü!

Adıyaman'ın Besni ilçesinde dün kına gecesi öncesi tabancayla çenesine ateş eden Hülya Y. (23), tedaviye alındığı hastanede yaşamını yitirdi. Hülya Y.'nin yarın (pazar) düğünü olacağı öğrenildi.

Kına gecesinde gelinin korkunç ölümü!
Kına gecesinde gelinin korkunç ölümü!
GİRİŞ 22.09.2018 16:35 GÜNCELLEME 22.09.2018 16:35
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Olay, dün öğleden sonra Besni'nin Oyratlı köyünde meydana geldi. Nişanlısı F.K. ile bu akşamki kına gecesi için hazırlık yapan Hülya Y., iddiaya göre, dün evde babası Haci Y.'ye ait tabancayı alarak odaya kendini kilitledi. Bir süre odada bekleyen Hülya Y., babasının silahıyla çenesine dayayıp ateşledi.

Silah sesiyle içeri girenlerin kanlar içerisinde bulduğu genç kız, ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla Besni Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan genç kız, hayati tehlikesi olduğu gerekçesiyle Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

 

 

Adıyaman'da tedaviye alınan Hülya Y., yoğun bakım servisinde doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hülya Y.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere morga konuldu. Jandarma Hülya Y.'nin intihar nedenini araştırırken, yor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Yorum şovalyeleri... Zorla evlendirildi diye zorlayan arkadaşlar ! Aile zaten dertli, düğün yerine cenazeleri var. Zaten çok dertliler, bilmeden, etmeden çok bilmiş gibi boş boş konuşup acılarını sancılarını daha derinleştirmeyin. Kim bilir ne derdi vardı rahmetlinin, Allah affetsin ve rahmetiyle kuşatsın. Polis zaten araştırıyor. Siz araştırdınız, yargıladınız, peşinen hüküm bile verdinz. Yazık değil mi o aileye ?
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    ya sende beyin tumorumu var insan sevdigine kavusmak icin kendini vurar armut kafali,kizin ölümüne sepeb olanlar,,kizi zorla vermeye calisanlarin hepsi!!!! kiz istemedigine kendin teslim etmekdense yasamamayi tercih etti,ayrica sevdigine ihanetde etmedi Allah ramet etsin sebep olanlarin Allah belalarini versin
    Cevapla
  • ZAFER58 5 yıl önce Şikayet Et
    kızın başka sevdiği falan olabilir, bu tür şeyler insan psikolojisini bozabilir Kızın gönül rızası ile varıp varmadığı soruşturulmalı , ayrıca neden kına gecesine kadar bekledi? başka birine yar olamamak için olabilir vesselam
    Cevapla
  • Antepli Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    poz verise bakilirsa hic de zorlama yok gibi bence baska birsey var arastirilmali
    Cevapla
  • tutmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Ana ve baba KINA YAKSIN ARTIK
    Cevapla
  • Dur 5 yıl önce Şikayet Et
    Bilip bilmeden konusma. Olayın içinde misin?
    Cevapla
  • MuHaFıZ 5 yıl önce Şikayet Et
    İntşhar en son seçenek oması lazım hatta secenekler aarasında olamamsı lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma