Saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti

Bahçelievler'de hastası tarafından silahla vurularak ağır yaralanan psikiyatri uzmanı Dr Fikret Hacıosman'ın hayatını kaybettiği açıklandı.

Saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti
Saldırıya uğrayan doktor hayatını kaybetti
GİRİŞ 02.10.2018 22:38 GÜNCELLEME 02.10.2018 22:42
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Medicana Bahçelievler Hastanesi'nden yapılan açıklama şöyle: 2 Ekim 2018 tarihinde tedavi ettiği hastası tarafından ateşli silahla saldırıya uğrayan ve yoğun bakımda tedavi altına alınan Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Dr. Fikret Hacıosman, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. 

Yaşanan saldırı sonrasında ameliyata alınan ve tedavisi titizlikle takip edilen doktorumuz Fikret Hacıosman; yaşamsal fonksiyonlarının geri döndürülememesi nedeniyle saat 21.55'te vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. 

 

 

3 Ekim Çarşamba günü saat 12.00'de, Medicana Bahçelievler Hastanesi önünde ve tüm Türkiye'deki Medicana Hastanelerinde eş zamanlı Dr. Fikret Hacıosman anısına bir tören düzenlenecek ve basın açıklaması yapılacaktır.  

YORUMLAR 11
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    doktorlar insanları adam yerine koymuyor. gece hastanın başında kalıyorum hemşire bile çağırınca gelmiyor.doktoru çağır diyorum doktoru uyandıramam diyor. beyfendi nöbette uyuyacakmış. hele bir de hemşirelerle bir odaya toplanıp kahkahalarla gülmüyorlarmı insan tam fıttırıyor..
    Cevapla
  • cüneyt beyaz 5 yıl önce Şikayet Et
    haklısınız ,hemşireler doktorlar hiç gülmemeli,hastalar yüzünden hep üzütülü mutsuz ve ağlamaklı olmalı...
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. özel hastanede ki doktorlar parayı verince ilgileniyorlarda devlet hastanelerinde özellikle yeni doktorlar çok sıkıntılılar. bu doktorlara her şeyin para olmadığını devlete hizmeti halka hizmeti insanlara merhameti öğretecek bi şeyler lazım. bi keresinde sağlık ocağı doktoruna bi şey sorduğumda açıp kitaptan cevap verdi bana. zaten kitapta varsa ben kendim okuyup kendimi tedavi edeyim. yani bu kadar lakaytlar :))
    Cevapla
  • cüneyt beyaz 5 yıl önce Şikayet Et
    oku adem bey geç kalmadın oku,kurtar milleti bu saygısız doktorlardan
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    hatalıysam duzeltin özel paralı hastane mı bu ? rahmetli bir komşum da büyük bir tedavi amaclı aynı.isimli mı hatırlayamadım bir hastaneye gitmişti hastaya ne kadar çok yatarsan o kadar uygun olur maddi olarak paket indirimi yaparız demişlerdi. bunları konuyu bilmeden ezbere yazıyorum ayrıca... Aydınlanır inşallah... bir doktor kolay yetişmiyor...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Omer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir tane ise yaramaz yuzunde insanlara hizmet edecek deger katacak bir hekim daha gitti.bunlari direk asacan deli meli bakmayacan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek