Bomba iddia! O isim her yerde aranıyor

Konsolosluk binasından çıkarılan gazetecinin cesedinin, Sultanahmet'te Mardin nüfusuna bağlı bir Türkiye vatandaşına teslim edildiği ileri sürülüyor.

Bomba iddia! O isim her yerde aranıyor
Bomba iddia! O isim her yerde aranıyor
GİRİŞ 21.10.2018 16:25 GÜNCELLEME 21.10.2018 16:25
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı'nın cansız bedeninin akıbetiyle ilgili son dakika yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Kaşıkçı'nın cesedinin konsolosluk binasından çıkarıldıktan sonra Sultanahmet'e götürüldüğü ve burada yok edilmesi için bir Türk vatandaşına teslim edildiği iddia edildi.

 

 

Habertürk'ün haberine göre, Cemal Kaşıkçı'nın cansız bedeni konsolosluk çalışanlarının yardımıyla bina dışına çıkarıldı. Ceset, Sultanahmet bölgesinde Mardin nüfusuna bağlı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına teslim edilerek ortadan kaldırılmaya çalışıldı.

Cenazenin doğrudan bir yere gömülmediği ve Suudi konsolosluğunun Türkiye'de irtibatlı olduğu bir kişi aracılığıyla yok edilmeye çalışıldığı öğrenildi. Kaşıkçı'nın cansız bedeninin teslim edildiği Mardin nüfusuna bağlı kişinin de polis tarafından arandığı belirtildi. 

YORUMLAR 19
  • nail 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç inandırıcı değil 15 kişilik özel tim gelip cinayet işleyecek sonrada hiç tanımadıkları Mardinli birine cesedi teslim edecekler .peki kim o madrdinli ceset nerde Mardinli nin bağlantıları kim
    Cevapla
  • MESCİDÜL HARAMEYN 5 yıl önce Şikayet Et
    MESCİDÜL HARAMEYN'İN EMANETÇİLERİ SUUD HANEDANI EMANETE HİYANET ETTİ..MÜSLÜMANLARIN ARTIK MESCİDİ HARAMEYNDE BİLE GÜVENLİĞİ YOKTUr..
    Cevapla
  • Yusuf Arslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Zalim yöneticilerin hükmettiği bir beldeye bu hac bile olsa gidilmesi ne kadar doğru olabilir? Bunların kesinlikle yıkılması gerekiyor.
    Cevapla
  • hyr 5 yıl önce Şikayet Et
    para için öldürenler. unutmayın bu canlılar allahın yarattığı en vahşi yaratıklardır.
    Cevapla
  • Vavgazel 5 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Kaşıkçı "İsrail" ayaklı bir komplo kurbanıdır! En başından beri bu açık, araplar bu kadar zeki düşünemezler! Hem Türkiyeyi ,konsoloslukta katl ederek zor durumda bırakıyorlar hem de Kaşıkçıyı da evlenme arifesinde.Nerden tutsan israil kokuyor...
    Cevapla
  • @r35 5 yıl önce Şikayet Et
    hepsi hikaye adam ölmemiş bile olabilir. kaşıkçı hikayesinden ötürü ABD arabistana olan 1.5 katrilyon dolar borcunu ödememe kararı aldı uyanın ya,
    Cevapla
  • vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    trilyon dolar değil, katrilyon dolar diyosun !!!
    Cevapla
  • Hu de 5 yıl önce Şikayet Et
    Buhar mı oldu. Konsoloslukta yok. Binadan cikis kamera kaydı yok. İri bir adam bavula sığmaz bavulda olsa bi adam bavulu zor ceker buda kameralarda gözükür. He sen parçalayıp dışarı cikarip monte ettilere getiriyosun. Sen sakın arap trolü olmayasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı