Üç katlı villaya Cemal Kaşıkçı baskını!

Kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı olayını aydınlatmak için çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, İnfaz timini taşıdığı iddia edilen minibüsün en son Yalova'nın Termal İlçesinde geçişi görülmesi üzerine gözler bu mevkiye çevrildi.

GİRİŞ 23.10.2018 12:01 GÜNCELLEME 23.10.2018 14:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yalova'nın Termal ilçesinde 40 kişilik polis ekibi 3 katlı villada arama yaptı. Villanın infaz timi üyelerinden birinin yazlığı olduğu iddia ediliyor. Termal ilçesine bağlı Samanlı Köyüne gelen 40 kişilik polis ekibinin infaz timi üyelerinden birinin yazlığı olduğu iddia edilen ve Suriyeli bir ailenin kiracı olarak kaldığı 3 katlı villada arama yaptığı belirtildi.

BELGRAD ORMANI VE YALOVA TERMAL İLÇESİ...

 

 

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim'de girdiği Başkonsolosluk'tan bir daha çıkamamıştı. Levent'teki Başkonsolosluk binasını araştıran Türk polisinin cinayet delilleri bulduğu ileri sürülmüştü. İddiaya göre kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri başkonsolosluktan çıkan tüm araçları takibe aldı. Araçlardan bir çoğu konsolosluk binasına geri dönerken infaz timini taşıdıkları iddia edilen siyah renkli minibüslerden birinin İstanbul'daki Belgrad ormanına diğerinin ise Yalova'nın Termal ilçesine gittiği belirtildi.



İNFAZ TİMİ ÜYELERİNDEN BİRİ OLABİLİR

Ortaya atılan bu iddialar üzerine gözler bir anda Yalova'ya çevrildi. Yalova kent merkezi ve termal ilçesinde son bir haftadır devam eden polis hareketliliği dikkat çekiyordu. Öte yandan Termal'e geldiği iddia edilen siyah renkli minibüsün daha öncede aynı yerden birkaç kez geçiş yaptığı, infaz timi üyelerinden birinin Termal bölgesinde yazlığı olma ihtimali üzerinde durulduğu belirtilmişti.

ORMANDA ARAMA

Suudi Arabistan Konsolosluğu'na girdikten sonra kaybolan ve öldürüldüğü açıklanan kayıp gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedini bulmak için polis her yerde iz sürüyor. Sultangazi'de bir otoparkta konsolosluk aracının bulunmasının ardından polis ekipleri Sultangazi Mimar Sinan Şehir Ormanı'na giderek kamera kayıtlarını topladı ve ormanda inceleme yaptı. 

YORUMLAR 4
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    suudililere ev arsa satışı yapmayın
    Cevapla
  • Seyfettin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Pazar günü 21.10 2018 Saat 12 civarında Yalova’ya araba pazarına geldim Feribot iskelesinin önünde bir Suudi Arabistan yeşil pilaka dikkatimi çekmişti Hatta kendi kendime dedim bu araba nın Yalova’da işi ne 34.cc devamını hatırlayamadım yeşil pilakalıydı İlginç geldi bu haber bana.
    Cevapla
  • İbrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Madem öyle karakola jeneratör verseydiniz bir bağlantı olabilir
    Cevapla
  • Bircihan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben yetkililerin yerinde olsam bi ceneza çıkarırım ortaya bi cenaze namazı butün dünya canlı paylasir zaten ondan sonra viziklarlar o ceset kasikciyi ait değil diye o zaman bülbül gibi öterler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt