Sürat Kargo çalışma saatleri: Hafta içi ve hafta sonu kaça kadar açık?

Sürat Kargo çalışma ve mesai saatleri, hizmetlerinden yararlanmak adına müşterileri tarafından her dönemde sorgulamaya alınıyor. İhtiyacınıza özel oluşturduğumuz içerikte hafta içi ve hafta sonu kaça kadar açık olduğuna dair bilgi edinme olanağı elde edip, açılış ve kapanış saatleri hakkında detaylara erişebilirsiniz.

Sürat Kargo çalışma saatleri: Hafta içi ve hafta sonu kaça kadar açık?
Sürat Kargo çalışma saatleri: Hafta içi ve hafta sonu kaça kadar açık?
GİRİŞ 20.11.2018 15:41 GÜNCELLEME 20.11.2018 15:41

Sürat Kargo çalışma ve mesai saatleri, kurumsal ve bireysel olmak üzere her çeşit müşterisine yönelik gerçekleştirdiği faaliyetlerinden faydalanmak isteyen geniş çapta kişilerin internet platformundan araştırdığı konuların başını çekmektedir. Müşterilerine sunduğu hizmetler açısından en zengin ve donanımlı kuruluşlar içerisinde bulunan Sürat Kargo'nun hafta içi ve hafta sonu kaça kadar açık olduğuna ilişkin ayrıntılı bilgiye ulaşabilme fırsatı sağlayabilmenizin yanı sıra, sabah kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor şeklinde sıklıkla yöneltilen açılış ve kapanış saatleri konusunda da aradığınız içeriğe erişebilme imkanı elde edebileceksiniz. 

Müşterilerine kaliteli, sağlıklı ve güvenli hizmet sunmayı görev bilinci haline getiren Sürat Kargo, her müşteri grubunun farklı ihtiyacına özel faaliyetlerini oluşturmaktadır. Geniş ulaşım/dağıtım ağı ve alanında uzman personelleriyle birlikte gerek ülkemizin gerekse dünyanın dört bir tarafındaki müşterileriyle buluşmaktadır. 

Hem çalışanının hem de müşterilerinin isteklerini/beklentilerini göz önünde bulundurarak çalışmalarını gerçekleştiren Sürat Kargo'nun çalışma ve mesai saatleri hafta içi her gün 9,5 saat boyunca devam etmektedir.

sürat kargo hafta içi ve hafta sonu kaça kadar açık, açılış kapanış saatleri

SÜRAT KARGO HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU ÇALIŞMA MESAİ SAATLERİ...

Sürat Kargo’nun hafta içi ve hafta sonu çalışma mesai saatleri hakkında bilgi edinmek üzere sorgulamalarını gerçekleştiren müşterileri için; hafta içi sabah saat 9:00 açılış yapmaktadır, akşam saat 18:30’da kapanış yapmaktadır. Sürat Kargo hafta sonu cumartesi günü sabah 9:00’dan akşam 14:30 saatine kadar açık olmakla birlikte, pazar günleri ise kapalı olduğu için bir günlüğüne hizmet verememektedir. 

Öte yandan doğu bölgesinde yer alan Sürat Kargo’nun hafta içi ve hafta sonu çalışma mesai saatleri ise şu şekildedir: hafta içi sabah saat 8:30’dan akşam saat 18:00 saatlerine kadar açıktır, hafta sonu ise saat 8:30’da açılış yapmakta ve akşam saat 14:00’da kapanış yapmaktadır.

Sürat Kargo merkez binasının nerede olduğu ve iletişim bilgilerine ulaşmak isteyen müşteriler için de; ‘’Mahmutbey Mah. Soğuksu Cad. No: 31 Bağcılar/İstanbul’’ adresinde yer almakla birlikte, merkez şubesine  212 410 30 30 numaralı telefon üzerinden arayabilmenizin yanı sıra, 212 410 30 31 numarasına da faks gönderebilirsiniz.

sürat kargo hafta içi ve hafta sonu çalışma mesai saatleri

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...