Belediyede silahlı saldırı: 2 ölü 2 yaralı

Adana'da, Çukurova Belediyesine giren silahlı saldırgan etrafa ateş açtı. Zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu ile bir kişi hayatını kaybederken iki kişi de yaralandı. Saldırgan etkisiz hale getirildi

GİRİŞ 07.12.2018 16:28 GÜNCELLEME 07.12.2018 17:08
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Çukurova Belediyesi Zabıta Amirlerinden Ahmet Altuğ, pasif görev verildiği gerekçesiyle bugün belediye binasına silahla gelerek ateş açtı.  Açılan ateş sonucunda belediye zabıta müdürü Cengiz Aydoğdu ve bir kişi hayatını kaybetti. İki kişi ise yaralandı. 

GÖZALTINA ALINDI

Olaydan sonra başına silah dayayan saldırgan polis tarafından ikna edilerek gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 





 

 

YORUMLAR 42
  • chingiz abdullaev 5 yıl önce Şikayet Et
    zabita antalyada is yerime geldikde onlara soyledim ki sizin isiniz adamlarin evini yikmakdir.gedin kendinize ayri is bulun.ev yikmakdir bunlarin isi.
    Cevapla
  • mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    bir zamanlar çukurova...
    Cevapla
  • kamil34 5 yıl önce Şikayet Et
    1-Belediye binalarında güvenlik görevlilerinin olması gerekir. 2-Polislerimizin görev yetkilerinin genişletilmesi gerekli. Amerika' da ki polislerin görev yetkileri Türkiye'ye de gelmeli. Yoksa bu tür olayların önüne çok zor geçilir. Amerika'da bu olay olsaydı, o katil elinde silahı tutamazdı.Hemen indirirler.
    Cevapla
  • KANUN YOK 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar 2 insan ölmüş insanların çocukları var ölenlerin Yazık bu Zabıtaları Valilere Bagliyacan yada Emniyet genel müdürlüğüne bagliyacan Türkiye için Faydalı olur
    Cevapla
  • nokta 5 yıl önce Şikayet Et
    SERDAR böyle soru soracagina git arastir ne dersin bu teklife hep hazir beklemek olmaz konusmaya gelince lay loy calismaya gelince nay noy OLMAZ soru sorarken bir düsün malesef türkiyede daha cook cahiliyet var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular