Savcı düğmeye bastı! Çok sayıda gözaltı kararı

Muğla merkezli FETÖ operasyonunda 27 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Savcı düğmeye bastı! Çok sayıda gözaltı kararı
Savcı düğmeye bastı! Çok sayıda gözaltı kararı
GİRİŞ 11.12.2018 07:17 GÜNCELLEME 11.12.2018 08:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Muğla merkezli 9 ilde 25’i muvazzaf, 5’i ihraç FETÖ mensubuna yönelik gözaltı kararı çıkarıldı.

Örgütün ‘Mahrem abileri’ tarafından defalarca ardışık olarak ankesörlü ve/veya kontörlü hatlardan arandığı tespit edilen şüphelilere yönelik olarak Muğla Merkezli İstanbul Van, Ankara, İzmir, Hatay, Trabzon, Ağrı ve Kocaeli illerinde deniz, hava ve kara kuvvetlerinde görevli 25 subay ve astsubay ile daha önce ihraç edilmiş açıkta olan 27 kişinin belirlenen adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlenirken, belirlenen adreslerde arama ve gözaltı işlemlerinin devam ettiği açıklandı. 

Çoğunluğu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görev yapan şüphelilerin, Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde yapılacak ifade ve sorgu işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği açıklandı.

YORUMLAR 1
  • Servet 5 yıl önce Şikayet Et
    devlet aldıkça gezi versiyonu, çıldırıyor. yandaşları diğer ülkelerde başladılar yine güzelim ülkemizi karalamaya. topunuz gelin hainler ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan ve Rutte'den son dakika açıklaması! İstanbul'da kritik zirve
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma