Babasını öldürmüştü! Şok fotoğraf ortaya çıktı

Adana'da tabancayla oynarken emekli uzman çavuş babasını öldüren 5 yaşındaki çocuğun tüfekle balonlara ateş ederken fotoğrafı ortaya çıktı.

Babasını öldürmüştü! Şok fotoğraf ortaya çıktı
Babasını öldürmüştü! Şok fotoğraf ortaya çıktı
GİRİŞ 15.12.2018 10:18 GÜNCELLEME 15.12.2018 10:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, 12 Aralık'ta Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, belediyede çalışan emekli uzman çavuş Kerim K. işten geldiğinde tabancasını sehpanın üzerine bırakarak yemek yemeye başladı. Daha sonra odaya giren Z.K. (5) tabancayı alarak oynamaya başladı. Bu sırada baba, oğlunun tabancayla oynadığını fark edince müdahale etmek istedi. Ancak tabanca aniden ateş alınca K. yaralandı. Evden gelen silah sesini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

K. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yüreğir Başkent Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Ameliyatın ardından yoğun bakıma kaldırılan K., yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Z.K.'ya ise yaşının küçük olmasından dolayı adli işlem yapılmadı. Olayın ardından tabancayı başkasının kullanmış olabileceği ihtimaline karşılık soruşturma başlatan polis ekipleri, K.'nin oğlunun sürekli silahlarla oynadığını ortaya çıkardı.

Ayrıca K.'nin sosyal medya hesabında oğluna havalı tüfekle ateş ettirdiği fotoğraflarına ulaşıldı. Fotoğrafta çocuğun boyundan büyük fotoğraflarla Seyhan Nehri üzerine iplere asılan balonlara ateş ettiği görüldü.

Kırat'ın cenazesi otopsinin ardından Osmaniye'de toprağa verilmişti.

YORUMLAR 6
  • Tamam 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne ekersen onu biçersin atalarım boş konuşmamışlar
    Cevapla
  • Sançes 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. Çocuk. Yapıcak hiç birşey yok.
    Cevapla
  • Alp 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğun elinde oyuncak kitap kalem olmazda bu yaşta silaha heves ettirilirse olacağı bu . başka bir şey beklememek lazım
    Cevapla
  • Engin 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum . Bu herkeze ders olsun .
    Cevapla
  • Dag66 5 yıl önce Şikayet Et
    Su testisi su yolunda kirilirmis. Sen 5 yasindakine silah atisi ve silah kullanma dersi verirsen olacagi da bu olur!
    Cevapla
  • Yami 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür görevlerde olan milletim veya evde ateşli silah bulunduran kardeşlerim. Şeytan doldurur lafı boşa söylenmemiş. Orta yerde çıcuğun eline geçebilecek yerlerde neden bırakırsınız. Böyle bir acı olay yaşadıktan sonra mı akıllanmamız gerekir. Şimdi o çocuğun hayatı da mahvoldu. Babasını öldürdüğü hatırlatılmamalı. İlerde daha kötü şeylere sebep olabilir. Kesinlikle uzman birinden yardım alınmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!