Soruşturma başlatılan Müjdat Gezen konuştu! "Korkmuyorum..."

'Cumhurbaşkanı'na hakaret', 'darbeye çağrı' ve 'ölüm tehdidi' suçlamasıyla soruşturma İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Müjdat Gezen konuştu. Gezen, "Hedef gösterilmekten korkmuyorum" dedi.

Soruşturma başlatılan Müjdat Gezen konuştu! "Korkmuyorum..."
Soruşturma başlatılan Müjdat Gezen konuştu! "Korkmuyorum..."
GİRİŞ 25.12.2018 08:55 GÜNCELLEME 25.12.2018 08:56
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Olağan Mali Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada tiyatro sanatçıları Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'a çok sert tepki gösterdi. 

 

 

'Cumhurbaşkanı'na hakaret', 'darbeye çağrı' ve 'ölüm tehdidi' suçlamasıyla İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan Müjdat Gezen "Ben hedef gösterilmekten hiç ama hiç korkmuyorum. Bu korkan insanların davranışlarıdır." dedi.

Metin Akpınar da "Ben televizyon programında olması gereken gerçek demokrasinin tarifini yaptım. Farklı düşünenlerin birlikte yaşayabilmesi gerektiğini belirttim. Ben onlara yansıtıldığı gibi yol göstericilik kesinlikle yapmadım. dedi

 

 

Müjdat Gezen Metin Akpınar

BAŞSAVCILIK’TAN AÇIKLAMA

İstanbul Anadolu Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada,  “Bazı basın organları ile sosyal medya hesaplarında Uğur Dündar tarafından sunulan Halk Arenası adlı programın 21.12.2018 tarihli bölümüne katılan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanını hedef alarak hakaret içerikli sözler söyleyip darbe ve ölüm tehdidinde bulundukları yönünde haberler yer aldığının tespiti üzerine 5271 sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 160. maddesi uyarınca işin aslını araştırmak ve sorumlular hakkında yasal gereğine tevessül etmek amacıyla 22.12.2018 tarihinde soruşturma başlatılmış ve her iki şüpheli savunmaları alınmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığımıza davet edilmiştir” denildi.

YORUMLAR 98
  • ADAMIN BİRİSİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar çıkmış bu ülkede demokrasi yok cumhurbaşkanı dikdatör diyor.Adama sormazlar mı demokrasi olmasa sen cumhur başkanını eleştirip bağımsız yargıda yargılanırmısın diye dikdatörlük ile yönetilen bir ülkede sen kalk lidere hakaret et vay vay başına geleceklere
    Cevapla
  • Napcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Korkmuyorum Asılacak sanki de korkmuyorum diyor,,ahaha hakaret edersen mahkeme orda hesabını verirsin artiz ya yapacak illa işini Sahte kabadayı lar mağdur numarası yemez anca kendi cevrene yedirirsin bu numaraları
    Cevapla
  • Tchg 5 yıl önce Şikayet Et
    Bak gezen acıkca söylüyor adamı içeriye niye atmıyorlar yahu Yatsın aklı başına gelsin
    Cevapla
  • Arnold Civardagezer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu biliyoruz da Metin'e üzüldüm. Ben onu öyle bilmezdim. Senin fimlerini boşuna mı seyrettik ? Keşke hayallerimizde ki gibi kalsaydın. Düşmeseydin tuzağa.
    Cevapla
  • Bayrampaşalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dinazorlar gündemde kalmak için kodese girmek istiyorlar bunlara verilecek en büyük ceza bunları gündeme ciddiye almamak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular