Yerle bir edilmiş şehirde Noel Baba şovu!

Irak’ın en kalabalık şehirlerinden biri olan ve 10 Temmuz 2017’de DEAŞ işgalinden kurtarılan Musul'da, Noel Babalar hediye dağıttı.

Yerle bir edilmiş şehirde Noel Baba şovu!
Yerle bir edilmiş şehirde Noel Baba şovu!
GİRİŞ 28.12.2018 21:48 GÜNCELLEME 28.12.2018 21:49
Bu Habere 181 Yorum Yapılmış

ABD işgaliyle başlayan ve halen bir savaş alanını andıran Musul'da müslümanlar ve insanlık adına yürekleri burkan bir görüntü dikkat çekti.

 

 

Iraklı iki genç, ABD ve DEAŞ işgalinin izlerinin henüz silinmediği, birçok caminin yerle bir olduğu Musul sokaklarında Noel Baba kılığına girerek dolaştı.

Noel Babalar, torbalarında taşıdıkları hediyeleri kentin çocuklarına dağıttı, ortaya ise çarpıcı fotoğraflar çıktı.

Irak’ın kuzeyinde bulunan Musul kentinin nüfusunun 5’te birinin ise Hristiyan olduğu biliniyor.

GAZZE'DE DE BENZER GÖRÜNTÜLER

YORUMLAR 181
  • Sadete gel 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu ISLAM DISI GORUNTULER OLMASIN ISTIYORUZ.Bunun icinde...1Aleviler ve Sunniler kardestir.Muslumandir.Mumindir.Muttakidir.2 SIILER VE EHLI SUNNET KARDESTIR.MUSLUMANDIR.MUMINDIR.MUTTAKIDIR.Gavur Inadini birakalim.Birbirimizi sevelim. SAYALIM.DUSMANA ZAAFLARIMIZI GOSTERMEYELIM.Dusman. dusmanligini yapacak.Ondan baska bir sey beklemek.dogru degil.Inadina Yunus Emre hazretlerinin ILAHISINI BOL BOL OKUYALIM.Eger Musluman isek.Degil isek.de Diyecegim YOKKKTUR...
    Cevapla
  • Kişinin biri 5 yıl önce Şikayet Et
    İşte gerçek zulüm budur ... Ağlayın müslümanlar ağlayın
    Cevapla
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    önce öldürün sonra hediye verin sizin en iyi bildiğiniz bu
    Cevapla
  • Dobra 5 yıl önce Şikayet Et
    Önce bombalayın , yerlerinden yurtlarından edin , binlerce çocuğu kayboldu diye hıristiyan ailelere verin ya da organ mafyasına sonra da dalga geçer gibi noel baba kıyafetiyle çocuklara oyuncak dağıtın. utanmaz batı zihniyeti. Bu oyunlara müslümanların gelmemesi gerekir.
    Cevapla
  • Emirdağ Lahikası 5 yıl önce Şikayet Et
    Demek bir Müslüman mümkün değil, başka bir dine girip, ya Hıristiyan ve Yahudi, hususan bolşevik gibi olmak... Çünkü, bir İsevi, Müslüman olsa, İsâ Aleyhisselâmı daha ziyade sever. Bir Mûsevî, Müslüman olsa, Mûsâ Aleyhisselâmı daha ziyade sever. Fakat bir Müslüman, Muhammed Aleyhissalâtü Vesselâmın zincirinden çıksa, dinini bıraksa, daha hiçbir dine girmez, anarşist olur; ruhunda kemâlâta medar hiçbir hâlet kalmaz. Vicdanı tefessüh eder, hayat-ı içtimaiyeye bir zehir olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!