Avcılar'da ortaokulda dehşet!

Avcılar’da bulunan bir ortaokulda 14 yaşındaki M.İ. başka sınıfta okuyan M.D.’yi bıçakla göğsünden yaraladı. Yaralı M.D. hastaneye kaldırılırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Avcılar'da ortaokulda dehşet!
Avcılar'da ortaokulda dehşet!
GİRİŞ 04.01.2019 13:53 GÜNCELLEME 04.01.2019 13:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Olay, 12.30 sıralarında Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan bir ortaokulda gerçekleşti. Ortaokul ikinci sınıf öğrencileri M.İ. ve M.D. arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. 

Çıkan kavgada M.İ. arkadaşı M.D.’yi göğsünden bıçakladı. Olayı gören çocuklar öğretmenlerine haber verdi. Yaralı öğrenci M.D.’ye ilk müdahale yakında bulunan bir sağlık ocağının doktoru tarafından yapıldı. İlk müdahalenin ardından gelen 112 sağlık ekipleri M.D.’yi Kanuni Sultan Süleyman Hastanesine kaldırdı. M.D.’nin tedavisine devam edildiği öğrenildi. M.İ. ise gözaltına alınarak ilçe Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

Bir veli ise duyduklarını gazetecilere aktardı. Polisin olayla ilgili çok yönlü incelemesi devam ediyor. 

YORUMLAR 13
  • Habibe 5 yıl önce Şikayet Et
    Nöbetçi öğretmenler ne yapıyordu acaba o sırada !!!
    Cevapla
  • medfun 5 yıl önce Şikayet Et
    öğretmen bağırsaydı böyle yorumlar olmazdı yazık çocuk bıçaklanmış... akran şiddeti okullarımızda çok yüksek...
    Cevapla
  • aksaray 5 yıl önce Şikayet Et
    yahu okullarda öğretmenler görevinii yapamıyor. yeni kanunlar hep öğretmenin ve okul idaresinin elinii kolunu bağlıyor. hep öğrenciler ve veliler haklı gösriliyor. okullarda çok kuvvetli disiplin şart
    Cevapla
  • ReisEmir 5 yıl önce Şikayet Et
    Emin olun bu olaylar hergün farklı okullarda oluyor ancak medyaya yansımıyor. Eğitim içler acısı okulların öğretmenin yaptırımı yok.12 yıllık zorunlu eğitim saçmalığı yüzünden okumak istemeyen birçok öğrenci sıraları işgal ediyor. Ana babasının avutamadığı çocuklar okullarda avutuluyor. Çoğu ortaokul lise sadece kreş görevi görüyor. Sonuç kız meselesi yan baktın vs. gibi sebeplerden kavgalar, çeteleşmeler. Özel okulların bukadar çok talep görmesinin sebebi de bunlar.
    Cevapla
  • Gazi 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim, Aile ve sosyal politikalar bakanlığı MEB ve Başkanlığın orgazisasyonunda birbirine bağlı bütün sorunların çözümüne odaklı bir kurum haline getirilmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih'te korku dolu anlar! Kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etti...
Özgür Özel'den Başkan Erdoğan'a bakanlık teklifi