Başkan Erdoğan kararı verdi! Ertelendi

İzmir Banliyö Taşımacılığı Sistemi Ticaret AŞ'ye (İZBAN) bağlı iş yerlerindeki grev Cumhurbaşkanı kararı ile 60 gün süreyle ertelendi.

Başkan Erdoğan kararı verdi! Ertelendi
Başkan Erdoğan kararı verdi! Ertelendi
GİRİŞ 08.01.2019 04:33 GÜNCELLEME 08.01.2019 04:45
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İZBAN'a bağlı iş yerlerinde Türkiye Demiryolu İşçileri Sendikası tarafından uygulanmakta olan grevin "şehir içi toplu taşıma hizmetlerini bozucu nitelikte görüldüğünden" 60 gün süreyle ertelenmesine karar verildi.

 

 

Söz konusu karar 6356 sayılı Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu'nun 63'üncü maddesi gereğince alındı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 19
  • Yıldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu çalışanşara böyle hak verir isen sonuç bu olur.
    Cevapla
  • Kenan12 5 yıl önce Şikayet Et
    Yıldırım tuzun kuru sanırım, çalışanlar haklarını alamaz ise grev kanuni bir haktır. Emek kutsaldır, alın teri kutsaldır. Boş boş konuşma
    Cevapla
  • saydemir 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin olduğu yerde siyaseten gül bitmez,bitsede açmaz,CHP liler soldururlar....yazık oluyor izmire,İzmirliye...daha ne kadar sürecek bu zulüm,31 mart da son verilmeli.
    Cevapla
  • Sultan MURAT 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam milleti için uğraşmasaydı aynen çarkçı Kemal gibi CHPye oy verdiniz sürünün bakalım derdi 31 mart sabahına kadar greve devam ettirir bndan da en büyük zararı yollarda ekmeği için sokağa çıkan insanımıza olurdu.TAŞKAFA ÖZDİL bu konuda bişey yazdımı izmirliler.....Aklınızı başınıza alın gözünüzü açın....
    Cevapla
  • Chpk 5 yıl önce Şikayet Et
    Izmirliyim ancak bu kafa çok utanç verici. Yakındır Kemal bey ile Atamin partisinin çöküşü...ancak olmaz iflah izmirlinin bir sürüsü.. Yahu Erdoğan öyle böyle şöyle TCDD devlet kontrolünde o izin vermiyor Vs Vs de. CHP onca yıl ne kattı be izmire? Bi kez akp gelse görsen olmaz mı? Yenilikçi insan neden hep geri kafalı olmakta ısrar eder ki?
    Cevapla
  • Devrim 5 yıl önce Şikayet Et
    izmirli olarak çok teşekkür ediyoruz Cumhurbaşkanımıza haftalardır ne çektiğimizi sadece biz biliriz .bu güne kadar şartsız desteklediklerimizi gözden geçirme zamanı geldi diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • 1453 5 yıl önce Şikayet Et
    Neden çektiğinizin farkında mısınız, İzmir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı