7 farklı otodan hırsızlık yapan çete çökertildi

Fatih'te bir araçtan teyp ve 750 TL para çalan hırsızlar yakalandı. Farklı tarihlerde 7 farklı otodan hırsızlık yapan şahıslar, teypleri muhafaza eden kişi ile birlikte tutuklanırken hırsızların kaçma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 15.01.2019 15:14 GÜNCELLEME 15.01.2019 15:15

Edinilen bilgilere göre, 1 Ocak günü Fatih'te N.A isimli erkek şahsın otomobilinin içinden teybi ve 750 TL parası çalındı. N.A isimli şahıs aracına bindiğinde teybini ve parasını göremeyince durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyip hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

Polis ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştiren M.E (21) ve N.E (20) isimli erkek şahıslar ile çalıntı teypleri muhafaza eden Y.K isimli yaşı küçük şahsı 2 Ocak günü düzenledikleri operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan M.E ve N.E isimli şüpheli şahısların, 1 ve 31 Aralık tarihleri arasında 7 farklı ''otodan hırsızlık'' olayını gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Gözaltına alınan 3 şahıs, 4 Ocak günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hırsızların kaçma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Vatandaşa soruldu! AK Parti'ye neden oy vermediniz? Anket sonuçları
11 ilde PKK'ya operasyon: 92 terör ini imha edildi!