Akar: Cumhurbaşkanımızın talimatını bekliyoruz

Milli Savunma Bakanı Akar, Münbiç ve Fırat’ın doğusuyla ilgili verdiği mesajda "Hazırlıklarımızı yaptık. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yeri, zamanı gelince gereği yapılacak" dedi.

Akar: Cumhurbaşkanımızın talimatını bekliyoruz
Akar: Cumhurbaşkanımızın talimatını bekliyoruz
GİRİŞ 02.03.2019 19:36 GÜNCELLEME 02.03.2019 20:10
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, (Münbiç ve Fırat’ın doğusundaki terör hedefleri) Hazırlıklarımızı yaptık.Cumhurbaşkanımızın talimatıyla yeri, zamanı gelince gereği yapılacak." dedi.

Bakan Akar, (Münbiç ve Fırat'ın doğusundaki terör hedefleri) Kimsenin şüphesi olmasın. Ülkemizin güvenliğini hiçbir şekilde tehlikeye atmayacağız." diye konuştu.

YORUMLAR 24
  • Destan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kefereye boyun egersen etrafini göremezsin, isteklerive emri vakileri bitmez. Savas sadece top tüfek değil, topyekun verilen bir mücadeledir. Emir geldimi bitmiştir. Turp u kim takar.
    Cevapla
  • Gurbetçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Maç sahada kazanılır türbinden maç kazanılmaz bunu bu ülkedeki yaşayan her Türk milleti bilir . Korkakların tarihi yoktur . Yüce Türk Tarihi Şanlı zaferlerle doludur . Hedefin Türk devletinin şanı ve bekası ise bu hedef menzile ulaşır. ALLAHIM bu millete zaferler nasip etsin . Seçim yatırımı gibi yorumlar bize yakışmıyor gün birlik günüdür . Yüce Türk devleti mağdurdan yana olurken onlarında duasını almıştır . Türk ordusu tüm cıhanın son umududur..
    Cevapla
  • Anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Bakanim, cok degerlisin, sagol, varol,
    Cevapla
  • Attila 5 yıl önce Şikayet Et
    Tramp in oyalamasi bence . Keske Aralık ayinda girseydik ne olacaksa olsun artik . Firat kalkani yaptik 2016.2017 de bi operasyon yapamadik. 2018 Zeytin dali yaptik .2019 mutlaka bu işi baslatmaliyiz 2 yilda bir operasyon yetmez munbic ve Firatin dogusu halledildikten sonra Idlip cok önemli suriye ve Rusya idlipe operasyon ocin hevesli buraya daha hakim olmaliyiz.sonra Tel Rifat PKKTerorunun Fırat in batisinda kaldigi iki yerden biri digeri Munbic zaten.daha sonra Rakka pkkypgpyd nin elonde olan Yüzölçümü buyuk bir sehir.onun icin heyecanla hareketin basladigi haberini bekliyoruz
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayağınıza taş değmesin inşallah hepinizi Allah muhafaza etsin bu vatan için can alıp can veren yiğitlere selam olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı