AK Parti Başkan adayı, gençleri Cezeri'nin sergisine götürdü

AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, mekanik bilimine ve tarihimizin büyük mühendisi Cezeri’ye dikkat çekmek için 40 gençle birlikte İstanbul Cezeri Müzesini ziyaret edip ''Cezeri'nin Olağanüstü Makineleri'' sergisini gezdi.

AK Parti Başkan adayı, gençleri Cezeri'nin sergisine götürdü
AK Parti Başkan adayı, gençleri Cezeri'nin sergisine götürdü
GİRİŞ 03.03.2019 11:39 GÜNCELLEME 03.03.2019 11:39

AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır 1 Mart 2019 Cuma akşamı büyük mühendis Cezeri’ye dikkat çekmek için twitter üzerinden ''Sevgili gençler! Cezeri'nin icatlarından birini bilen 10 genç kardeşimizle birlikte yarın ''Cezeri’nin Olağanüstü Makineleri'' sergisine gidiyoruz. Cevapları bekliyorum.'' diyerek gençleri harekete geçirecek bir twit attı. Saniyeler içinde twite gençler tarafından yorum yağdı. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Dr. Hakan Bahadır gençlerin isteğini kırmayıp twite doğru cevap veren 40 genç ile birlikte 2 Mart 2019 Cumartesi günü İstanbul Cezeri Müzesini ziyaret edip ''Cezeri'nin Olağanüstü Makineleri'' sergisini birlikte gezdi. 

Her makineyi büyük bir titizlikle incelediği gözlenen Dr. Hakan Bahadır, eserler hakkında müze yetkililerinden bilgi aldı. Sergi ziyareti sırasında gençlerle eğlenceli ve renkli anlar yaşandı. Müze çıkışında Dr. Hakan Bahadır ''Cezeri'nin harika makineleri, sanatla mekaniğin muhteşem uyumu genç kardeşlerimle üzerimizde büyük bir etki yarattı.'' dedi. 

Dr. Hakan Bahadır ''Tarihimizi, geçmişimizi bilmek bizim kültürümüz için çok önemlidir. Ülkemizde İstanbul tarihi müze konusunda oldukça zengin bir ilimizdir. Özellikle genç kardeşlerimin bu zenginlikten yararlanıp merak ettiği konularda sanal âlemden uzaklaşıp yerinde görmeleri ve bu güzel atmosferi yaşamaları gerektiğini düşünüyorum.'' diyerek müze kültürünün gelişmesi gerektiğini vurguladı. 

Dr. Hakan Bahadır serginin özellikle mekanik bilimi ile ilgilenen tüm vatandaşlarımıza ve gelecek kuşaklara ilham kaynağı olacağını vurgulayarak gençlere müze ziyaretinde kendisine eşlik ettikleri için teşekkürlerini sundu. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!