HDP terörist Zülküf Gezen üzerinden ayaklanma çağrısı yaptı

2007 yılında Diyarbakır'da bombalı saldırıda polis memuru Hüseyin Özdemir'i şehit eden, 2'si polis memuru 6 kişiyi yaralayan PKK'lı terörist Zülküf Gezen, için seferber oldu.

HDP terörist Zülküf Gezen üzerinden ayaklanma çağrısı yaptı
HDP terörist Zülküf Gezen üzerinden ayaklanma çağrısı yaptı
GİRİŞ 18.03.2019 14:54 GÜNCELLEME 18.03.2019 15:14
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

2007 yılında Diyarbakır'da bombalı saldırıda Polis Memuru Hüseyin Özdemir'i Şehit eden, 2'si polis memuru 6 kişiyi yaralayan PKK'lı terörist Zülküf Gezen, PKK elebaşı Abdullah Öcalan için Tekirdağ cezaevinde kendini astı.

 

 

Teröristbaşı için cezaevinde kendini asan polis katili Zülküf Gezen için HDP'liler seferber oldu! DTK Başkanı Diyarbakır milletvekili Leyla Güven ve HDP taziye mesajı paylaştı. HDP'liler teröristin cenazesini alıp sloganlar attı. Cenaze HDP'liler tarafından alınıp Diyarbakır'a götürüldü.

 

 

PKK'nın siyasi uzantısı HDP'liler polis katili Zülküf Gezen'i kahraman gibi gösterip, cenazesi için kitlesel halk hareketi çağrısı yaptılar.

YORUMLAR 24
  • OSMANLI 5 yıl önce Şikayet Et
    BU VATANA İHANET EDENİN YAŞAMAYA HAKKI YOK! ALLAH ORDUMUZA POLİSİMİZE ZEVAL VERMESİN.amin
    Cevapla
  • konyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    bir soralım bu alçaklara, neyi kazanacaklarmış? içinizdekileri bi dökün artık da bilmeyenler de anlasın. Bal yapmayan arı gibi vızıldamayın, yiyorsanız er meydanına çıkın. Oradan buradan tehditle, konuşmakla anca bir birinizi gazlarsınız . Tutmayın küçük enişteyi
    Cevapla
  • Ali29 5 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasi böyle bir şey. Azınlık marjinal bir grubun çoğunluğa üstün gelmesi. Ne garip ki bu adamlar her türlü terör eylemi içindeler, her türlü bölücü eylemler içerisindeler, ne yazık ki hala bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorlar, hala mecliste ve diğer devlet kurumlarında uzantıları var maaş alıyorlar, ama ne yazık ki yasalarımız, güvenlik güçlerimiz yargımız hala bunlara bir şey yapamıyor. Bir milletvekili çıkıp polisi tokatlayabiliyor biri gösteri düzenleyebiliyor, biri açık açık tehdit ediyor. Devlet adaletin tokmağını bunların tepesine inderemiyor, rahmetli Erbakan'ın partisin dokuz kez kapatan zihniyet hala bu partiyi neden kapatmıyor anlamış değilim.
    Cevapla
  • m3hk 5 yıl önce Şikayet Et
    Kürt kardeslerimizin bir daha dusunup oy vermesi lazım. Ne cıkarları var bunlarla birlikte oluyorlar. Bunlar yuzunden doguda yasayamıyorlar, birde iş sahası acılamıyor memlketin paraları guvenlik icin harcanıyor. Duyarlı Kürt kardeslerimden bunlara yuz vermemelerini canı gonulden istiyoruz.
    Cevapla
  • dede 5 yıl önce Şikayet Et
    Demokrasinin de bir sınırı olmalı .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...