Gökmen Tanış kimdir? Kaç yaşında ve aslen nerelidir?

Hollanda'da düzenlenen saldırıyı Gökmen Tanış olduğunu iddia eden Utrecht Polisi Türkiye üzerinden provokasyona başladı. Peki Gökmen Tanış kimdir ve kaç yaşındadır? İşte gündemde ismi yoğun bir şekilde geçen Gökmen Tanış hakkında merak edilenler...

Gökmen Tanış kimdir? Kaç yaşında ve aslen nerelidir?
Gökmen Tanış kimdir? Kaç yaşında ve aslen nerelidir?
GİRİŞ 18.03.2019 17:19 GÜNCELLEME 18.03.2019 17:28

Hollanda'nın Utrecht kentinde silahlı saldırı meydana geldi. Saldırıda şu ana kadar 3 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi. Utrecht Polisi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu sabahki saldırıyı Gökmen Tanış'ın yaptığını iddia etti.

 

GÖKMEN TANIŞ KİMDİR?

Utrecht'te yaşayan Türk bir iş adamı, Gökmen Tanış'ın 2 Temmuz 1981 Yozgat doğumlu olduğunu, daha önce Çeçenistan'a gidip savaştığı iddia edildi. 37 yaşındaki Türkiye doğumlu Gökman Tanış'ın her yerde arandığını belirtildi. Açıklamada, Tanış'ı görenlerin kendisine yaklaşmaması ve polise haber vermesi çağrısında bulunuldu. 

Hollanda hükumeti bu saldırıyı saatlerce dünya gündeminde son dakika olarak tuttu ve gelişmeleri yavaş yavaş basına sızdırdı. Ardından bir anda saldırıyı Türkiye kökenli biri yaptı diyerek adeta bir provokasyona imza attılar.

 

Gökmen Tanış Nereli

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor