HDP Başkanı Temelli'den yeni CHP açıklaması!

CHP’nin ısrarla gizlemeye ile çalıştığı HDP ittifakı her geçen gün daha da belirgin hale geliyor. CHP listelerinde pek çok HDP’linin olduğu ortaya çıkmıştı. Son olarak HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli de soru üzerine adeta itiraf gibi bir yanıt verdi.

HDP Başkanı Temelli'den yeni CHP açıklaması!
HDP Başkanı Temelli'den yeni CHP açıklaması!
GİRİŞ 22.03.2019 12:59 GÜNCELLEME 22.03.2019 13:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

HDP eş genel başkanı Sezai Temelli katıldığı radyo programında ''CHP listesinden bir HDP'li belediye meclis üyesi var mı?'' sorusu üzerine şunları söyledi:
 
"Evet evet yerellerde tersinin olduğu yerler de var. Ama bütün yerellere de hakim değilim ben. Bazı yerlerde yereller ortak liste çalışması yapmıştır. Orada CHP öndeyse CHP’de ya da başka bir parti öndeyse orada yereller ortaklaşmıştır. Burada merkezden belirlenmiş liste yoktur. Bu yereldeki demokrasi güçlerinin yaptığı ortak çalışmadır."
 
CHP daha önce yaptığı açıklamalarda Kandil'in siyasi kanadı HDP ile ittifak içerisinde olmadıklarını iddia etmişti ancak HDP'nin eş başkanı Temelli geçtiğimiz haftalarda kirli ittifakı itiraf etmişti.
 
Temelli yaptığı tehdit gibi açıklamada, "Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oyları ile seçilmiştir. HDP'lileri yok sayarak siyaset yapamaz." ifadelerine yer vermişti. 

 

 

YORUMLAR 7
  • Wanted 5 yıl önce Şikayet Et
    topunuzu sandiga gomecegiz bir haftaniz kaldi alcaklar bebek katilleri
    Cevapla
  • Dadas25 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu çakal Reisi tehtit etti secim sonrası görüşeceğiz hain it
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    chp ye oy hdpye oydur yani vatana ihanettir. Biraz vatanini seven varsa chp,iyi parti,saadetve hdpden uzak durur.
    Cevapla
  • Ortaya Konusmak 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu gizlemeye ve sorgulamaya ne gerek var? Basit bir sonuc; HDP son 5/6 yildir AKP'den darbe yedi mi? Yedi. Secime kendisi giriyormu? Hayir. 9/10 milyon oy kime verilecek? HDP'ye darbe vurana degil, vurmayana...Ayrica belgeye gerek yok ki. CHP ilk defa sag ve sol oylari toplayacak duzeni aldi. Bu secimde de kaybederse, kusura bakmasinlar, partiyi kapatsinlar. Ama alirlarsa buyuk sehirleri, o zaman erken secim muzigini calmaya baslarlar.
    Cevapla
  • milletin ferdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Zillet ittifakı çift temelli, ama ikisi de çürük… Ortada gözüken CHP ve İP de çökmeye mahkum…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı