Maltepe'de yolcu minibüsü duvara çarptı: Yaralılar var

Maltepe Başıbüyük'te yol kenarındaki duvara çarpan yolcu minibüsündeki 8 kişi yaralandı. Kazanın minibüs şoförünün telefonla konuşurken, direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından meydana geldiği iddia edildi.

Maltepe'de yolcu minibüsü duvara çarptı: Yaralılar var
Maltepe'de yolcu minibüsü duvara çarptı: Yaralılar var
GİRİŞ 24.03.2019 14:59 GÜNCELLEME 24.03.2019 14:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza Maltepe Başıbüyük Yolu'nda saat 12.00'da meydana geldi. İddiaya göre 34 M 4937 plakalı minibüs sürücüsü Yunus K. (25) seyir halinde telefon ile konuşurken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Minibüs yol kenarındaki duvara çarptı. Minibüste 8 kişi yaralanırken, 2 kişi de oturduğu koltukta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan 2 kişiyi kurtardı. Yaralılardan 5'i ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılırken, 3 hafif yaralı ise ayakta tedavi edildi. Kaza nedeniyle kapanan yolda minibüsün çekilmesinin ardından normale döndü. 

 

 

 

YORUMLAR 2
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul ne çektiyse bu minibüsçü ve taksici tayfasından çekiyor.
    Cevapla
  • yurttaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Lüks olması şart değil 50 liralık bir bluetooht kulaklık alarak telefonla konuşsan iki elin serbest olsa başına bu iş gelme ihtimali en aza iner be kardeşim.Ama yoook millet olarak cambazlığa meraklıyız ya araçla yolda giderken whatsapp,tan mesaj yazmayı bile marifet sayarız.Araç alırken nam olsun kar olmasın niyetine en lüksünü alır bir kere bile sunduğu özellikleri kullanmayız.Devam millet iyi yoldayız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'